Blog

17 de May, 2022

Nova composició! Amanides de primavera amb mil gustos, textures i colors.

Com no podia ser d’altra manera, l’equip de disseny gràfic d’Eixarcolant segueix treballant per poder compartir amb vosaltres un seguit d'infografies i composicions que us facilitin la identificació de les diferents plantes silvestres comesti...
Llegir més
17 de May, 2022

El dissabte 4 de juny serà la inauguració oficial del Forn de Jorba-Eixarcolant. Tots els socis/es, persones que heu participat al micromecenatge i veïns i veïnes hi esteu convidades.

Estem molt contentes d’informar-vos que el proper dissabte 4 de juny es durà a terme la inauguració oficial del Forn de Jorba. Volem celebrar amb tots i totes vosaltres...
Llegir més
17 de May, 2022

Com aprofitar al màxim aquesta temporada el fet de ser soci/a del Col·lectiu Eixarcolant.

Ser soci i sòcia del Col·lectiu Eixarcolant suposa entrar a formar part d’una comunitat que vol treballar per recuperar coneixements, compartir-los i crear-ne de nous per tal d’aconseguir un model agroalimentari millor...
Llegir més
17 de May, 2022

El projecte de prospecció etnobotànica a la Cerdanya continua en marxa.

A principis de maig, l’equip de recerca i dinamització territorial vam conduir carretera amunt cap a la Cerdanya i l’Alt Urgell per continuar desenvolupant el projecte de prospecció etnobotànica iniciat l’any passat a la cara nord del Parc Natural del Cadí-Moixeró...
Llegir més
04 de May, 2022

Activitats del Col·lectiu Eixarcolant (Agenda). Quines ja s’han fet i quines es faran properament?

ACTIVITATS JA REALITZADES: Node Ponent Nord El diumenge 3 d’abril el node Ponent Nord, que...
Llegir més