Blog

29 de March, 2019

RECEPTA: Galetes de pisana amb romaní i mel (20 u)

Nivell: Bàsic
Estris: bol, picadora o mà de morter. 
Temps: 10min preparació + 15-20min cocció

Ingredients:

 • Farina de pisana 150 g
 • Sal
 • Mantega 60 g
 • Sucre 50g
 • Ou 1
 • Romaní
 • Mel
 1. Barrejar 150 g de farina de pisana amb sal.
 2. Afegir-hi 60 g de mantega.
 3. Esmicolar fulles de romaní amb una mà de morter i mesclar-ho amb la massa.  
 4. Afegir-hi sucre i mel segons el gust desitjat. Nosaltres hi vam posar 1 cullerada sopera de mel de romaní per potenciar el gust!
 5. Enfornar, amb el forn prèviament escalfat, a 180˚C durant 15 min, fins que es tornin daurades.

AL·LÈRGENS: Amb la llista d'ingredients actuals conté OU, GLUTEN i LÀCTICS. Us animem a fer-ne versions veganes, sense gluten o sense làctics! Podeu enviar-nos-les a info@eixarcolant.cat i les inclourem al receptari!

Has triomfat amb aquesta recepta? Etiqueta la teva obra culinària
amb el hashtag #ReceptesEixarcolant

29 de March, 2019

Per la Conca, per un territori sostenible i amb futur

Des del Col·lectiu Eixarcolant donem ple suport al Compromís Per la Conca, promogut per l’entitat Per la Conca, el qual us convidem a subscriure i que té com a objectiu garantir un model de desenvolupament sostenible per la Conca d’Òdena, lliure d’especulacions urbanístiques i basat en la participació ciutadana, una indústria amb valor afegit, un urbanisme sostenible, i la dinamització rural; i que ara resulta més imprescindible que mai davant la voluntat d’urbanitzar 400 ha de sol industrial al sector de Can Morera (zona nord de la Conca, al terme municipal d’Òdena). Us convidem a participar a l’acte previst per aquest divendres 22 de març a les 19:00 al Teatre Municipal de l’Ateneu d’Igualada, convocat per Per la Conca i Unió de Pagesos, el qual recolzem totalment. Us animem a visitar la seva web i seguir-los a FacebookTwitter i Instagram!

29 de March, 2019

Nova pàgina web

Aquesta primavera, estrenem butlletí i estrenem pàgina web! Hem fet un rentat de cara a la web antiga, perquè es pugui consultar els projectes que tenim entre mans de manera fàcil i ràpida. A més, disposarem de l'agenda per proporcionar informació dels diferents actes i sortides que realitzem al llarg de l'any arreu del territori, i tindrem un petit receptari.