Blog

23 de February, 2021

Engeguem motors per a la 6a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

S’inicia el període per presentar propostes d’activitats per a la 6a edició de la Jornada. Les propostes es recullen a través de la web del Col·lectiu Eixarcolant, amb un termini de presentació de candidatures que finalitza el 30 d’abril. ...
Llegir més
23 de February, 2021

Hyoseris radiata - Cuscullera, queixal de vella, petó-petó

Heu menjat mai cuscullera? És un perfecte ingredient per les amanides d’hivern! La cuscullera, queixal de vella o petó-petó (Hyoseris radiata) és una planta perenne que creix principalment a la franja litor...
Llegir més
23 de February, 2021

Llavors Eixarcolant

Des d’aquest mes de febrer el Col·lectiu Eixarcolant inicia la comercialització de llavors d’espècies silvestres comestibles, varietats agrícoles tradicionals i plantes ornamentals. Aquest projecte neix per reforç...
Llegir més
23 de February, 2021

Nodes Eixarcolant, una nova eina per a tots els socis i sòcies

Des del Col·lectiu Eixarcolant us informem que ja han entrat en funcionament els 19 nodes territorials, una eina imprescindible que pretén apropar les activitats a totes les zones geogràfiques i alhora potenciar el contacte entre socis i sòcies per tal de crear comunitat...
Llegir més
23 de February, 2021

El diumenge 7 de febrer es va dur a terme la primera formació de prospecció etnobotànica

El diumenge 7 de febrer del 2021 una quarantena de socis i sòcies van poder gaudir d’una formació en prospecció etnobotànica a càrrec de Marc Talavera, president del col·lectiu. La sessió va ser tot un èxit i la podeu recuperar a l’espai de socis i sòcies de la...
Llegir més