Blog

21 de January, 2021

Juniperus communis - Ginebró

Heu pogut veure el ginebró enguany? Aquest és un dels darrers exemplars amb fruits que hem trobat a la Catalunya Central, cobert per la neu. El ginebró o ginebre (Nom científic: Juniperus communis) és molt ab...
Llegir més
18 de January, 2021

Galetes de flocs de civada i plantes silvestres

Ingredients: 300 g de civada140 g de farina integral1 cc de llevat químic1/2 cc de sal gruixuda230 g de mantega a temperatura ambient180 g de sucre morè 2 ous grossos...
Llegir més
07 de January, 2021

Parietaria officinalis - Morella roquera, morella de paret, parietària, blet de paret, herba roquera

Molts de nosaltres d’infants, entre amics i amigues d’excursió, ens hem enganxat fulles a la samarreta. Possiblement eren fulles de parietària! Doncs resulta que es poden menjar i tot, estigueu atents i atentes! Es t...
Llegir més
19 de December, 2020

Identifiquem aglans!

Heu menjat mai aglans? Primer de tot cal saber identificar les diverses espècies que produeixen aglans, així que us recomanem que estigueu atents i atentes! Els glans són un dels fruits més abundants a la regió medite...
Llegir més
11 de December, 2020

Atriplex halimus - Salat blanc

Heu vist mai aquestes fulles d'aspecte brillant? Són les fulles del salat blanc, salgada vera o seto blanc (Nom científic: Atriplex halimus). El salat blanc és un arbust mediterrani, de coloració gris platejat...
Llegir més