Blog

27 de February, 2020

RECEPTES - Arròs amb colitxos i verdures

Els colitxos (nom científic: Silene vulgaris) són boníssims, tant cuits com crus! De fet, si ho analitzem a nivell estadístic, la gent troba tant bona la truita de colitxos com la d’espinacs, o en el cas de l’amanida els troba tant bons com l’enciam o l’...
Llegir més
25 de February, 2020

Silene vulgaris - Colitxos, coniells, petadors, esclafits

Colitxos, coniells, petadors, esclafits, esclafidors, cascavells, colissos, colís, petonets, o fins i tot, pets de monja (nom científic: Silene vulgaris). Una planta amb tants noms vol dir que de ben segur era molt utilitzada, podeu menjar-vos-la i també jugar-hi!...
Llegir més
20 de February, 2020

RECEPTES - Escudella de romàs

Diuen que per Carnaval tot s’hi val, oi?! Doncs aquesta setmana us presentem una recepta de cullera, una escudella de la iaia ben gustosa amb romàs! Sabeu quin gust...
Llegir més
18 de February, 2020

Rumex pulcher - Romàs, romaza, llengua de bou

Romàs, romaza, llengua de bou, llengua bovina, mollerosa, paradella, paradella mollerosa, santes maries. Tant desconeguda com bona i abundant, en podeu consumir les fulles de mil i una maneres, com ja fan en molts al...
Llegir més
13 de February, 2020

RECEPTES - Vinagreta de ravenissa blanca

Una recepta boníssima, amb el punt picant de la ravenissa i la senzillesa d’un plat de pasta! Per llepar-se’n els dits! ...
Llegir més