Blog

06 de August, 2020

RECEPTES - Galetes de mantega i tarongina

La tarongina (Nom científic: Melissa officinalis) desprèn una intensitat cítrica que recorda a la llimona o la llima, doncs cal escollir molt bé com i quan s’utilitza per tal que sigui un valor afegit als plats i no a la inversa....
Llegir més
04 de August, 2020

Melissa officinalis - Tarongina, arangí, melissa, cidac, herba abellera

El nom “melissa” significa “abella” en grec, i és que les seves flors atrauen força a aquests insectes pol·linitzadors, però el més inconfusible és la seva olor cítrica! No us arriba la flaire? La tarongina...
Llegir més
30 de July, 2020

RECEPTES - Gelat de romaní

El romaní (Nom científic: Rosmarinus officinalis o Salvia rosmarinus) és àmpliament conegut i utilitzat com a condiment, si bé les seves possibilitats gastronòmiques van força més enllà dels usos pels quals estem més habituats a fer-lo servir....
Llegir més
28 de July, 2020

Rosmarinus officinalis o Salvia rosmarinus - Romaní o romer

Tot l’any ens acompanya i és ben conegut per tothom i en productes quotidians - sabó de romaní, saquets d’olor, condiments, infusions…, però què més en sabem del romaní? Molt abundant pràcticament arreu del p...
Llegir més
23 de July, 2020

RECEPTES - Estofat de flor de iuca i verdures

La flor de iuca o izote (Nom científic: Yucca gloriosa) és la flor nacional de El Salvador, on és part de molts plats tradicionals. Aquesta importància gastronòmica s’estén també vers molts altres països de l’Amèrica Central, mentre que ni a Catalunya n...
Llegir més