Properes activitats

Descobreix i inscriu-te a les properes activitats

Santpedor, Mercat del Born: Maridatge de flors i plantes silvestres amb formatges

Santpedor. Mercat del Born — 04/05/2019 Requereix inscripció

Tast - Maridatge on combinarem diferents tipus de formatges artesans amb els gustos especials de diverses espècies silvestres, tot veient quines són les combinacions més interessants i sorprenents.&nb...

Taller per a petits i grans: berenem plantes silvestres? + Xerrada / col·loqui: perquè un Parc Agrari?

Plaça de l'Ajuntament, Igualada — 04/05/2019

A càrrec del Col·lectiu Eixarcolant, en el marc de la manifestació organitzada per “Per la Conca”. Activitat gratuïta, participació lliure.

Dinar silvestre a través d'un viatge gastronòmic - 6è Mercat de les Herbes de la Ratafia

Santa Coloma de Farners — 05/05/2019 Requereix inscripció

Diumenge 5 de maig. Dinar silvestre mitjançant un viatge gastronòmic que ens transportarà arreu de la geografia catalana i a la gastronomia de principis de segle XX però amb un toc de contemporaneïtat...

La recuperació dels coneixements tradicionals com a eina d’un nou model agroalimentari. Xerrada, en el marc del 6è Mercat de les Herbes de la Ratafia

Santa Coloma de Farners. Arxiu Comarcal — 05/05/2019

Xerrada participativa on en Marc Talavera Roma, doctor en biologia per la Universitat de Barcelona, i president del Col·lectiu Eixarcolant,  ens exposarà de froma pràctica i didàctica alguns dels...

Taller de cuina silvestre. Bellmunt d'Urgell

Bellmunt d'Urgell. Ajuntament. — 07/05/2019

Anirem fins al petit poble de Bellmunt d'Urgell, on  gràcies a la implicació de l'associació de dones Les Roselles, realitzarem un taller de cuina on durem a terme diferents receptes aptes per a...

La cuina de les males herbes: un recurs bo, saludable i a l'abast de tothom. Vidreres

Vidreres — 26/05/2019

La cuina de les males herbes: un recurs bo, saludable i a l'abast de tothom. Diumenge 26 de maig a les 12 del migdia.Taller participatiu de cuina i tast d'una desena de preparats, receptes, elaborades...

Dinar silvestre i viatge gastronòmic. Festa de la ratafia de Centelles

Centelles — 01/06/2019 Requereix inscripció

Dinar silvestre mitjançant un viatge gastronòmic que ens transportarà arreu dels paisatges del país i al model alimentari de principis de segle XX, degudament reinventat i actualitzat, tot mostrant co...

Tast de productes a base de menta, en el marc del Mercat de les Espècies d'Argençola

Argençola — 08/06/2019

Enguany, el Mercat de les Espècies d'Argençola, organitzat per l'Associaicó El trill (http://www.eltrill.org) tindrà com a espècie protagonista la menta. Des del Col·lectiu Eixarcolant us oferirem un...