Recuperar i popularitzar els usos que els habitants d’un determinat territori donaven a les plantes silvestres i varietats agrícoles tradicionals, adaptar-los a la realitat del segle XXI, i posar de nou a disposició de la societat aquestes espècies i els seus productes derivats, per tal que siguin utilitzats amb normalitat en el quotidià, són elements indispensables per fer possible la transformació del model agroalimentari.

Amb aquest objectiu, treballem en 10 línies d'actuació complementaries i claus per fer efectiva la transformació del model agroalimentari: més sostenible, més saludable, més just. És possible, serà realitat.

Per al desenvolupament de les diferents línies de treball es compta amb el suport del projecte Singular del departament de Treball de la Generalitat de Catalunya + info

Recuperació de varietats tradicionals i espècies silvestres
Material divulgatiu

Assessoria

Dinamització territorial
Projectes de recerca

Eines per a l'agricultura

Zones verdes urbanes

Divulgació i formació
Venda de llavors

Alimentació - Forn de Jorba Eixarcolant


Projectes realitzats pel Col·lectiu Eixarcolant o en desenvolupament

Què oferim?