RECEPTA: Galetes de pisana amb romaní i mel (20 u)
Nivell: Bàsic
Estris: bol, picadora o mà de morter.
Temps: 10min preparació + 15-20min cocció
Ingredients:
- Farina de pisana 150 g
- Sal
- Mantega 60 g
- Sucre 50g
- Ou 1
- Romaní
- Mel

- Barrejar 150 g de farina de pisana amb sal.
- Afegir-hi 60 g de mantega.
- Esmicolar fulles de romaní amb una mà de morter i mesclar-ho amb la massa.
- Afegir-hi sucre i mel segons el gust desitjat. Nosaltres hi vam posar 1 cullerada sopera de mel de romaní per potenciar el gust!
- Enfornar, amb el forn prèviament escalfat, a 180˚C durant 15 min, fins que es tornin daurades.
AL·LÈRGENS: Amb la llista d'ingredients actuals conté OU, GLUTEN i LÀCTICS. Us animem a fer-ne versions veganes, sense gluten o sense làctics! Podeu enviar-nos-les a info@eixarcolant.cat i les inclourem al receptari!
Has triomfat amb aquesta recepta? Etiqueta la teva obra culinària
amb el hashtag #ReceptesEixarcolant
Comentaris
Mercè
Escriu una resposta
Eixarcolant Eixarcolant