Blog

28 de September, 2022

Després d’una petita parada per vacances d’agost i d’aquest inici trepidant de curs amb la 7a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades pel mig, ha arribat el moment de recuperar algunes cosetes que ja són tradicionals de l’”Actualitat Eixarcolat”.

Per tal de començar amb bon peu aquest octubre, i també la nova estació, hem pensat que seria una bona opció proposar-vos un repte amb els productes de temporada i de proximitat. El repte consisteix en intentar consumir al llarg d’aquest mes 5 dels productes que uns anomenarem a continuació. Us hi animeu?

Productes de temporada del mes d’octubre:

Colitxos, ceba seca de Figueres, rave Mallorquí, tomàquet rosa, albergínia llarga, bàbol, codony d’abans, gínjol, figa de coll de dama blanca, pastanaga blanca, pebrot lloret, poma llistada, meló de la mel, meló pell de gripau, porro de l’etern, mongeta tendra del cuc, bleda de penca grossa, prinyons cascabellicos, síndria de secà, alls, serva, tomàquet de pera i ravenissa.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari