Blog

16 de February, 2023

La tercera edició de la formació "Etnobotànica aplicada: aprofitament integral de la vegetació del territori" ja és aquí. Aquesta formació, que es repartirà en dos blocs de 36 hores cadascun (72 hores en total), es centrarà en aspectes clau de l'etnobotànica i incorporarà un elevat nombre de sessions pràctiques.

La formació es dividirà en dos blocs de 6 sessions de dos dies cadascun (divendres tota la jornada i dissabte matí) repartits al llarg de l'any, amb el primer bloc començant el 17 de març i finalitzant el 20 de maig, i el segon bloc començant el cap de setmana del 29 de setembre i finalitzant l'11 de novembre.

La formació tindrà lloc a l'Escola Agrària de Tàrrega i està coorganitzada per Fitomón(@fitomon.astrid), el Col·lectiu Eixarcolant (@eixarcolant) i l’Escola Agrària de Tàrrega (@eatarrega).

Les persones interessades poden fer les inscripcions enviant un correu a mireia.pinol@gencat.cat o trucant a l'Escola Agrària de Tàrrega (973 310 71). Les places són limitades i es donaran per ordre d'inscripció, donant preferència a les persones que s'inscriguin als dos blocs.

A continuació us adjuntem els PDF oficials:

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari