Blog

02 de February, 2021

Fa uns dies vam parlar-vos de la borraina i dels coneguts postres dolços “bunyols o crespells de borraina”, però el cert és que permet fer moltes d’altres receptes com és el cas dels farcellets de borraina!

Ingredients per 12 farcellets:

  • 20 fulles de borraina (Borago officinalis) ben grans
  • 1 pastanaga
  • 8 fulles de romàs (Rumex pulcher)
  • 1 branquilló de farigola (Thymus vulgaris)
  • 1 tassa d'arròs
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva

Primer, escaldem, durant 30 segons, les 12 fulles de borraina més grans. Les traiem de l’olla, les submergim un moment en aigua freda per aturar-ne la cocció i les estenem una a una sobre un drap de cotó. Reservem l’aigua on hem escaldat les borraines.

Per preparar el contingut dels farcellets, saltegem les fulles de borraina restants, pastanaga, ceba i romàs; tot tallat a trossets en una paella. Hi afegim també farigola i una mica de pebre. Quan ja és quasi cuit, hi afegim l’arròs i ho cobrim amb l’aigua d’escaldar les borraines, que teníem reservada. L’anem afegint a mesura que la cocció de l’arròs ens ho demana.
Un cop finalitzada la cocció, agafem les fulles de borraina que, inicialment, hem escaldat i les farcim, posant una mica d’arròs a sobre i enrotllant-les. Per últim, posarem els farcellets en una paella amb molt poc oli i els marcarem per tots els costats per donar un toc cruixent.

Bon profit! 

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari