Blog

22 de December, 2019
Crema llesta per degustar!

Ingredients:

  • Carbassa (hi ha moltes varietats tradicionals boníssimes!)
  • Ceba
  • Patata
  • All
  • Raig de llet
  • Nyàmeres
  • Rúcula (si pot ser silvestre millor!)
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva

Preparació:

Per la crema de carbassa, saltagem primer la ceba i l’all amb un raig d’oli. Un cop agafen un color daurat, hi afegim la carbassa i la patata tallades a daus, i ho cobrim d’aigua per fer-ho bullir. Quan ja és cuit (podem treure una mica d’aigua si volem la crema espessa), hi afegim un raig de llet, i ho salpimentem al gust. Després ho triturem tot bé i ja està llesta per servir!

Per les xips de nyàmera, primer de tot cal rentar-les bé. Després, amb un pelador, en fem làmines ben fines i les posem en una plata de forn, en una sola capa. Hi afegim un raig d’oli i un polsim de sal. Es posa al forn a una 180ºC, i es deixen assecar i daurar, fins que estiguin ben cruixents (però compte! que arriba un punt on es cremen molt ràpidament!). 

Per emplatar-ho només cal posar unes quantes xips i fulles de rúcula sobre la crema de carbassa, i a disfrutar!

Detall de les xips de rúcula i nyàmera

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari