RECEPTES - Crema de carbassa amb xips de nyàmera i rúcula

Ingredients:
- Carbassa (hi ha moltes varietats tradicionals boníssimes!)
- Ceba
- Patata
- All
- Raig de llet
- Nyàmeres
- Rúcula (si pot ser silvestre millor!)
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
Preparació:
Per la crema de carbassa, saltagem primer la ceba i l’all amb un raig d’oli. Un cop agafen un color daurat, hi afegim la carbassa i la patata tallades a daus, i ho cobrim d’aigua per fer-ho bullir. Quan ja és cuit (podem treure una mica d’aigua si volem la crema espessa), hi afegim un raig de llet, i ho salpimentem al gust. Després ho triturem tot bé i ja està llesta per servir!
Per les xips de nyàmera, primer de tot cal rentar-les bé. Després, amb un pelador, en fem làmines ben fines i les posem en una plata de forn, en una sola capa. Hi afegim un raig d’oli i un polsim de sal. Es posa al forn a una 180ºC, i es deixen assecar i daurar, fins que estiguin ben cruixents (però compte! que arriba un punt on es cremen molt ràpidament!).
Per emplatar-ho només cal posar unes quantes xips i fulles de rúcula sobre la crema de carbassa, i a disfrutar!

Comentaris
Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.