Blog

03 de May, 2023

Comencem a posar en marxa la vuitena edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, i per tant el període per presentar propostes d'activitats queda obert. Tots els ponents, paradistes, talleristes, músics, etc. ja podran presentar les seves propostes i aquestes es recolliran a través de dos formularis (un pensat per activitats i l’altre per parades). Els dos formularis els podreu trobar a diferents plataformes (Correu electrònic, WhatsApp, web del Col·lectiu Eixarcolant, i també en aquest document). El termini de presentació finalitza el dijous 1 de juny.

Aprofitem per recordar que la Jornada està programada per la tardor, tal i com ja s’ha fet durant els darrers anys. Concretament serà el dia 7 d'octubre del 2023, a la ciutat d’Igualada.

Guarda't la data

La 8a JGPO té com a objectiu donar a conèixer les varietats agrícoles tradicionals i les plantes silvestres comestibles, espècies que malauradament han estat relegades a un segon pla durant massa temps. Així, aquest esdeveniment mostrarà mitjançant les més de 100 activitats previstes totes les propietats, aplicacions, i els beneficis que generen per al medi ambient i per al teixit socioeconòmic local totes aquestes plantes oblidades.

Una de les diferents Píndoles etnobotàniques de la 7aJGPO del 2022

Un cop rebudes totes les propostes, l’entitat les valorarà per tal de seleccionar les més adequades i generar un programa de màxima qualitat i diversitat.

FORMULARIS PER PRESENTAR PROPOSTES:

Formulari per presentar les propostes d’activitats de la Jornada corresponents a Tasts, Xerrades tècniques, Xerrades aplicades, Etnobotànica en directe, Tallers per adults, Sortides etnobotàniques, Píndoles etnobotàniques, Tallers familiars, Activitats infantils, Jocs lliures, Actuacions teatrals, Actuacions artistico-muscials, Exposicions, i Restaurants silvestres.

https://forms.gle/3jqLp6rm4GY9jM118

Formulari per participar-hi com a paradistes a la Fira de productes silvestres i varietats que es realitzarà en el marc de la Jornada:

https://forms.gle/T8qyQFuK1Lzw56MY8

En definitiva, la vuitena edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades vol comptar amb tot el talent dels productors locals, amb projectes i entitats d’arreu que treballen amb objectius compartits i els ponents i talleristes experts que treballen en aquests projectes transformadors per fer de la Jornada un èxit.

El programa complet d’aquesta edició es presentarà de forma pública a principis d'estiu així com també l’obertura de les inscripcions a les més de 100 activitats previstes.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari