Blog

05 de December, 2023

El proper dimecres 13 de desembre a les 19h arriba una nova sessió online de ‘Compartim Coneixements’, aquesta vegada amb José Fajardo, botànic i professor de l'aula de naturalesa de la Universitat Popular d'Albacete.

El títol de la sessió Cuando canta la garlocha. El conocimiento tradicional sobre la naturaleza’, fa referència directa al seu llibre, amb el mateix nom.

José ens explica que la nostra aula són els espartars, garrigues i matollars mediterranis on aprenem de la naturalesa, de les plantes i els seus usos, dels fongs i els arbres, de les mil olors de la vegetació mediterrània i els mil usos de l'espart. Escoltem a la nostra gent gran aprenent de les seves vivències, experiències i els testimonis, per conèixer les paraules que ens descriuen el paisatge, recollint el seu testimoni per compartir-lo en comunitat.

Recordem que el cicle de ‘Compartim Coneixements’ és un cicle només per a sòcies d’Eixarcolant, i que per tant, en breus rebran tota la informació per poder-se connectar a la sessió el proper dimecres 13 a les 19h.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari