Blog

13 de December, 2023

Actualment, desenvolupem el projecte PLANTES OBLIDADES: valorització d’aliments forestals per una gestió sostenible del territori que té per objectiu desenvolupar i promoure els aprofitaments alimentaris forestals des d’una perspectiva de revitalització de l’economia rural, la millora de l’estat de conservació dels hàbitats forestals i l’increment de la resiliència d’aquests davant el canvi climàtic. Concretament, es treballarà en 10 finques pilot i es realitzarà una gestió orientada a l’aprofitament de diferents espècies segons el cas: la cirereta de pastor (Arbutus unedo), les pinyes verdes (Pinus nigra i Pinus halepensis), els aranyons (Prunus spinosa), els aglans (Quercus ilex) i els grataculs (Rosasp.).

Durada

El contracte s'iniciarà l’1 de febrer de 2024 (o abans si fos possible) i durarà fins el 31 de desembre del 2025.

Enviament de sol·licituds

Totes les persones interessades hauran d’enviar el currículum i una carta explicant quina és la seva motivació per entrar a formar part de l'equip tècnic del Col·lectiu Eixarcolant i perquè creuen que tenen un perfil adequat d’acord amb l’exposat en la present convocatòria.

Les sol·licituds s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça dinamitzacio@eixarcolant.cat com a molt tard el 27 de desembre del 2023.

En l’assumpte del correu electrònic hi ha de constar exactament “Candidatura Forestal + el nom i cognoms de la persona candidata”.

Descarrega l'oferta AQUÍ

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari