Blog

04 de May, 2023

Les àrees de Nodes i Socis del Col·lectiu Eixarcolant volem obrir una nova etapa del cicle de formacions - xerrades online "Compartim Coneixements". Fins ara han funcionat com a activitats que oferien les persones sòcies per a les altres sòcies, i realment el model ha funcionat bé. 

Tanmateix, s’ha detectat que amb l'activació de diferents iniciatives de l’entitat i de la major part dels nodes, aquest espai de compartir ja va quedant cobert amb les altres propostes. Alhora, quan desitgem convidar a algun ponent, local o internacional, referent en un camp determinat en el qual hi ha interès, fer-ho des dels nodes és més complex i té menys sentit que no pas plantejar-ho pel global d’Eixarcolant. 

És en aquest context que s’ha plantejat obrir aquesta nova etapa del cicle "Compartim Coneixements", en la qual cada segon dimecres de mes, a les 19h, tingui lloc una xerrada - col·loqui per part d'una persona referent i experta en el seu camp, sempre en el marc conceptual dels àmbits d'actuació d’Eixarcolant. 

Serien activitats online i gratuïtes per a tots els socis i sòcies. A més a més, la proposta és que els ponents siguin escollits a partir de les propostes de temes a tractar efectuades pels socis i sòcies. La recollida de propostes serà mitjançant el formulari que torbareu en aquest enllaç que compartim a continuació:

https://forms.gle/CLkip4vdE15sikU5A

Esperem que us engresqui aquesta nova iniciativa i que participeu a les diferents xerrades.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari