Blog

01 de August, 2023

Ja podeu fer la vostra comanda del planter de tardor a través del web d’Eixarcolant

A banda de poder consultar el catàleg sencer, podeu triar entre quatre packs diferents del planter d’hivern:

  • Flors ornamentals: pack de 18 plantes amb 6 espècies de varietats tradicionals (Violera lila, Violera de pom rosa, Violera blanca, Violera vella de flor groga, Clavellina de pom, Clavellina grossa, Silvestres comestibles, Pack amanida, Pack hort).
  • Silvestres comestibles: pack de 20 plantes amb 10 espècies de varietats silvestres (Colitxos, Rúcula de flor groga, Bleda silvestre, Corn de cérvol, Cuscullera, Calèndula, Tarongina, Rementerola, Sàlvia, Orenga).
  • Amanida d’hivern: pack de 20 plantes amb 10 espècies de varietats tradicionals i silvestres (Enciam orella de ruc, Enciam de Cal Plaixats, Enciam francés, Espinacs de l'Indiano, Corn de cèrvol, Colitxos, Rúcula silvestre, Cuscullera, Calèndula, Bleda silvestre).
  • Hort d’hivern: pack de 20 plantes amb 10 espècies de varietats tradicionals i silvestres (Enciam orella de ruc, Enciam negre de la Maria Oliva, Enciam de Cal Plaixats, Enciam negre d'hivern de l'Alta Segarra, Enciam francés, Espinacs de Ca l'Indiano, Bleda de Cal Fogonyer,  Bleda de tronc, Escarola de cabell d'àngel, Escarola de perruca).

Les comandes de planter tenen un valor mínim de 8€ (20 unitats). Si voleu menys unitats us proposem venir a la "8a Jornada de les Plantes Oblidades" el 7 d'octubre a Igualada.

El planter estarà disponible la última setmana de setembre.

Hi ha dues formes de recollida de planter:

  • Venir a buscar-lo en les dates proposades: dimarts 26, dijous 28 o divendres 29 de setembre al Forn de Jorba, o el dissabte 7 d'octubre a la 8a Jornada de les plantes oblidades.
  • Enviaments (cost de 8€)

Si a més de planter, voleu comprar llavors, heu de fer una altre comanda.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari