Blog

16 de November, 2022

L'any passat en Josep Robert ja va participar al cicle de tallers Compartim Coneixements realitzant unes postres fetes amb caquis espectaculars. L’acollida d’aquell taller va resultar molt bona i tothom va quedar encantat de veure com treballava les elaboracions dels plats a l’obrador, i com que en Josep és un home molt trempat i participatiu va decidir que aquest any volia repetir aventura. 

Enguany, enlloc de fer unes postres, en Pitu ha decidit proposar dos plats del nord amb un toc silvestre per enriquir la nostra cuina. Per tant, aquest dijous 17 de novembre, a les 19:00h aprendrem a fer:

- Pilotes de verdures 

Plat de reaprofitament de pa i verdures de fulla ampla que podem collir a l'hort. Treballarem amb ortigues i espinacs. 

- Käsespätzle

"Hi ha una cosa millor que el formatge?

- Sí, el formatge fos".

Imprescindible pels amants del formatge i de la pasta.

Voleu aprendre a preparat plats així de bons? Doncs no us perdeu aquesta magnífica oportunitat. Per tal de participar-hi només cal ser soci o sòcia del Col·lectiu Eixarcolant. Al llarg d’aquesta setmana totes les persones que ho sigueu rebreu un correu electrònic amb l’enllaç per accedir-hi el dia i hora indicats. Si coneixeu algú que pugui interessar-li i que encara no és soci/a del Col·lectiu Eixarcolant us animem a convidar-lo a fer-se’n i a aprofitar aquesta i d’altres oportunitats que formen part d’aquest cicle.

Aprofitem l’avinentesa per donar les gràcies al Josep Robert per compartir amb tots i totes vosaltres els seus magnífics coneixements. Moltes gràcies!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari