Blog

29 de September, 2023

Els tastos dins de la #JGPO23 tenen l’objectiu de donar a conèixer, de forma divertida i amena, el potencial gastronòmic de les plantes oblidades. I sens dubte, és un dels blocs que enguany presenta més canvis.

Si bé fins ara, als tastos s’oferien diverses versions d’una mateixa elaboració, a l’edició d’enguany cada tast tindrà una planta com a protagonista principal (per exemple la malva) i al llarg del tast es tastaran sis elaboracions diferents que continguin aquesta planta. Hi haurà la part de tast, però també la part d’explicar i demostrar com es fan les diferents elaboracions.

Així, en total, tindrem quatre protagonistes pels tastos, amb 2 torns per a cada tast:

☘️La verdolaga - de 10 a 11h i d’11 a 12h, de la mà de Pep Salsetes.

Ou farcit de verdolaga, rovell i all escalivat

Empedrat amb verdolaga

Cigrons estofats amb verdolaga

Crep dolça de verdolaga

Envinagrat de Verdolaga

Truita al forn

☘️El fonoll marí - de 12 a 13h i de 13 a 14h, amb la Carme Picas, de El Ginjoler

Fonoll marí encurtit amb ensaladilla d’arrels

Hummus de cigró i remolatxa amb fonoll marí

Llengua de vedella amb maionesa tàrtara de fonoll marí

Arròs melós de verdures i bolets amb fonoll de terra i marí

Macedònia de fruites amb gelea de fonoll marí

Fonoll marí cru

☘️La malva - de 16 a 17h i de 17 a 18h, amb la Marisa Plaza

Malves amb cigrons a l’andalusa

Suc verd amb fulles de malva

Truita de malva i patates

Galetes de civada, flors de malva i fonoll

Crema de malves

Croquetes malva i pera

☘️El blet blanc - de 18 a 19h i de 19 a 20h amb l’Oriol Calichs

Falafel de llenties i blet amb salsa de iogurt d’Ecomercadaret

Crema de blet

Coca amb blet i botifarra negra

Arròs amb blet i bolets

Trinxat amb blet i fesols

Barretes energètiques amb llavor de blet

Tots els tastos es realitzaran al Pati de les Escolàpies.

Si voleu participar en algun dels tastos, no oblideu inscriure-us que les places volen!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari