Els tasts de la JGPO'23: cada tast, una protagonista!
Els tastos dins de la #JGPO23 tenen l’objectiu de donar a conèixer, de forma divertida i amena, el potencial gastronòmic de les plantes oblidades. I sens dubte, és un dels blocs que enguany presenta més canvis.
Si bé fins ara, als tastos s’oferien diverses versions d’una mateixa elaboració, a l’edició d’enguany cada tast tindrà una planta com a protagonista principal (per exemple la malva) i al llarg del tast es tastaran sis elaboracions diferents que continguin aquesta planta. Hi haurà la part de tast, però també la part d’explicar i demostrar com es fan les diferents elaboracions.
Així, en total, tindrem quatre protagonistes pels tastos, amb 2 torns per a cada tast:
☘️La verdolaga - de 10 a 11h i d’11 a 12h, de la mà de Pep Salsetes.
Ou farcit de verdolaga, rovell i all escalivat
Empedrat amb verdolaga
Cigrons estofats amb verdolaga
Crep dolça de verdolaga
Envinagrat de Verdolaga
Truita al forn
☘️El fonoll marí - de 12 a 13h i de 13 a 14h, amb la Carme Picas, de El Ginjoler
Fonoll marí encurtit amb ensaladilla d’arrels
Hummus de cigró i remolatxa amb fonoll marí
Llengua de vedella amb maionesa tàrtara de fonoll marí
Arròs melós de verdures i bolets amb fonoll de terra i marí
Macedònia de fruites amb gelea de fonoll marí
Fonoll marí cru
☘️La malva - de 16 a 17h i de 17 a 18h, amb la Marisa Plaza
Malves amb cigrons a l’andalusa
Suc verd amb fulles de malva
Truita de malva i patates
Galetes de civada, flors de malva i fonoll
Crema de malves
Croquetes malva i pera
☘️El blet blanc - de 18 a 19h i de 19 a 20h amb l’Oriol Calichs
Falafel de llenties i blet amb salsa de iogurt d’Ecomercadaret
Crema de blet
Coca amb blet i botifarra negra
Arròs amb blet i bolets
Trinxat amb blet i fesols
Barretes energètiques amb llavor de blet
Tots els tastos es realitzaran al Pati de les Escolàpies.
Si voleu participar en algun dels tastos, no oblideu inscriure-us que les places volen!
Comentaris
Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.