Blog

16 de February, 2022

Els diferents nodes del Col·lectiu Eixarcolant encaren el 2022 amb molta energia i ganes de desenvolupar nombroses activitats pel territori

L’entitat enguany ha considerat estratègic destinar 38.000€ del pressupost per tal d’afavorir la realització d’activitats descentralitzades que es desenvoluparan als diferents punts del territori vehiculades als 19 nodes existents.

Per tal de començar a planificar un programa propi, aquests nodes han agendat petites assemblees per preguntar als socis i sòcies quines activitats o interessos tenen de cara al 2022. 

Nodes com el de l’Anoia, el del Vallès Occidental o el del Penedès-Garraf ja han realitzat aquestes trobades per tal de confeccionar un llistat d’interessos i començar la planificació d’activitats.

Assemblea Node Penedès-Garraf

Si t’interessa participar en aquesta pluja d’idees d’activitats, no et perdis l'oportunitat de participar a les properes assemblees.

Pots buscar el teu node i inscriure't-hi a l’apartat de Nodes, a l’espai de socis i sòcies de la web www.eixarcolant.cat  

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari