Blog

31 de January, 2022

El passat 16 de gener del 2022 el Col·lectiu Eixarcolant va celebrar la seva assemblea general ordinària, de forma telemàtica i amb un sistema de votacions online, per tal de fer possible la participació dels socis i sòcies d’arreu del territori. 

A l’assemblea, es van aprovar per unanimitat les memòries econòmiques de 2020 i 2021, també la proposta de reglament de règim intern (RRI) que permetrà dotar a l’entitat d’un sistema de funcionament encara més clar i transparent. Un altre punt validat va ser la proposta salarial pel 2022 per aquelles persones amb dedicació professional, també es van aprovar els objectius estratègics 2022-2023 que han de guiar el rumb de l’entitat en aquest període. Un dels punts més destats va ser la presentació del pressupost per aquest any 2022, amb una novetat importantissima com és la de destinar 38.000€ a promoure l’activitat dels 19 nodes territorials de l’entitat creats l’any anterior. Aquests diners han de servir per incrementar el nombre d’activitats, tallers i accions que s’han de realitzar per tot el territori, així com enfortir la presència del Col·lectiu Eixarcolant als diferents pobles i ciutats i incrementar-ne la presència mediàtica.

Totes aquestes eines han de permetre l’increment de la massa social fins als 1.500 socis i sòcies i la realització dels diferents programes d’activitats i formacions previstos.

Els responsables de l’àrea de socis de l’entitat, afirmen que “volem que tothom conegui quines accions realitza el Col·lectiu Eixarcolant per canviar el model agroalimentari del país i, a més a més, volem que aquestes persones puguin gaudir i ser partícips dels centenars d’activitats previstes per aquest any 2022 gràcies al nou pressupost de 38.000€ repartit entre els diferents nodes territorials”.

L’assemblea d’enguany va comptar amb la participació d’un centenar de socis i sòcies i cal destacar que totes les propostes van ser aprovades per amplíssima majoria. Com marquen els estatuts de l’entitat, es va aprofitar l’assemblea i les votacions per realitzar la renovació de la nova junta, formada per 19 persones. També es van renovar les diferents comissions de treball de les quals disposa l’entitat.

Finalment donar les gràcies a totes aquelles persones que van participar-hi amb veu i vot. 

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari