Blog

17 de October, 2022

Estem molt contentes i és que ja tenim a la seu d’Eixarcolant els voluntaris europeus d’enguany.

L’any passat, aprofitant un programa de voluntariat europeu, vam decidir presentar-nos com a entitat d’acollida de persones que volen dur a terme un voluntariat a un dels diferents països de la UE.

La feinada a nivell burocràtic i organitzatiu que tot plegat comporta és força gran i gràcies a l’esforç de la Jana podem dir que va resultar tot un èxit. L’experiència va ser increïble i vam quedar encantats amb la Mara i l’Emma, les dues voluntàries amb les quals vam compartir moltes experiències al llarg dels seus prop de 7 mesos d’estada. De fet, l’èxit va ser tan remarcable que avui dia la Mara treballa a l’obrador del Col·lectiu Eixarcolant després de presentar-se a una convocatòria de feina oberta i superar les diferents entrevistes que es van dur a terme als candidats i candidates del lloc de treball.

Felicitats Mara per la nova feina i una abraçada per l’Emma, et trobarem molt a faltar.

En definitiva, el resultat de tot plegat va ser tant agradable que vam demanar un any més la possibilitat d’acollit voluntaris/es i aquesta setmana hem tingut el plaer de conèixer personalment a la Kateřina Hořejší de Libiš (República Txeca) i el Louis Hiller de Münster (Alemanya).

A diferència de l’any passat, aquest any hem demanat allargar l’estada dels nous voluntaris, és per això que romandran quasi 1 any formant part de l’equip d’Eixarcolant. La seva arribada ha estat molt celebrada i estem segurs que ens hi entendrem molt i molt bé. Ja han trepitjat l’hort, l’obrador i fins i tot ja diuen les seves primeres paraules en català gràcies a les classes d’idiomes a les que estan inscrits i al Ramon que sempre fa una bona immersió lingüística.

Probablement tard o d’hora els coneixereu en alguna de les desenes d’activitats que realitzarem durant els propers 12 mesos. A nosaltres només ens queda desitjar-los una molt bona benvinguda i que gaudeixin molt de l'experiència de ser part de la família del Col·lectiu Eixarcolant.

Benvinguts Louis i Kateřina!!!!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari