Xerrada amb Maria Nicolau de ‘La importància de recuperar l'hàbit de cuinar a casa’ (Cicle Compartim Coneixements)

Online - Virtual 2024 Activitats

El dimecres 15 de maig, a les 19h, conversarem amb la Maria Nicolau. En aquesta nova edició del cicle online de "Compartim Coneixements" (exclusiu per a socis i sòcies d'Eixarcolant) tindrem l'oportunitat de parlar amb ella de ‘La importància de recuperar l'hàbit de cuinar a casa’.

(!) El mateix dia 15 de maig, us farem arribar a totes les sòcies l’enllaç per connectar-vos.
(Recordeu que es tracta d'un cicle exclusiu per a socis/es d'Eixarcolant).

Maria Nicolau és cuinera d'ofici i per vocació, i probablement l'única xef que fa llibres de cuina sense fotografies. Viu amb el teclat de l'ordinador ple d'engrunes. Ha treballat més de vint anys a una pila de restaurants a Catalunya, Espanya i França i ara viu, cuina i escriu en un poble de 300 habitants en plena natura a Osona.

Ha escrit "Cuina! o barbàrie" (Ara Llibres, 2022) un fenomen literari del que ja s'han venut més de 30.000 còpies i "Cremo!" (Columna, 2024), el seu darrer èxit, molt comentat aquest passat Sant Jordi.

És col·laboradora habitual del Matí de Catalunya Ràdio i del Tot es Mou a Tv3. Ha estrenat Cuina Salvatge a la plataforma de continguts digitals 3Cat, i sempre la podem trobar fent soroll a les xarxes socials. I a més a més, no us perdeu el dietari al seu web, on publica cada vespre.

#compartimconeixements

Detalls

Activitat oberta només a socis

No ho ets? Fes-te'n soci!
O si ja ho ets, entra per a apuntar-te!
Horari
15/05/2024. De 19:00h a 20:30h.
Inscripció necessària
No
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït