Blog

04 de June, 2023

Mica a mica la feina del Col·lectiu Eixarcolant va donant els seus fruits. Un clar exemple és que gràcies a explicar el nostre projecte arreu del territori català i també gràcies a moltes altres entitats que treballen i que remen en la mateixa direcció, i a diferents persones tècniques dels departaments de l’administració que veuen les bondats d’aquests projectes, el DACAA (Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural) ha obert una línia d’ajuts que té per objectiu oferir als agricultors que treballen en la conservació de varietats agrícoles tradicionals un seguit de beneficis.

El termini per sol·licitar aquest ajut finalitza el dia 15 de juny del 2023.

Des del Col·lectiu Eixarcolant hem participat en la creació d’un fulletó divulgatiu que vol explicar de forma resumida, clara i entenedora per a tothom tot el que cal saber per poder fer la sol·licitud d’aquest ajut

A continuació compartim amb tots i totes la feina duta a terme per l’equip tècnic d’Eixarcolant. Esperem que us resulti de gran utilitat i us animem a fer els tràmits necessaris per sol·licitar-ho (Us recomanem descarregar el PFD del fulletó).

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari