Blog

29 de February, 2020

Males herbes o plantes pel canvi?

El passat 17 de gener vam ser a les Nits de Ciència a la Fusteria de Vallcarca (Barcelona) explicant algunes de les moltes espècies i els projectes en els quals treballem.

Identificació d’espècies silvestres amb l’Escola Mowgli d’Igualada

Al febrer vam participar a la setmana transversal Salvem el planeta de l’Escola Mowgli d’Igualada. Tot l’alumnat de l’escola va poder veure, tocar i tastar plantes silvestres que tenim a tocar de casa, i per acabar, van poder fer un bon dinar amb algunes d’aquestes (pasta amb pesto de silvestres (com la parietària o la ravenissa) i truites silvestres (amb cardillo i borraina)! Una experiència divertida i interessant pels més petits de casa!

Formacions a ses illes

Els dies 20 i 21 de febrer, en Marc Talavera va estar impartint una formació a les Illes Balears amb l’Associació de Varietats Locals de Mallorca! Va ser tot un plaer! Una oportunitat per conèixer més territori i posar-ne en valor les espècies silvestres comestibles. 

Fira Internacional de Maquinària Agrícola

Del 25 al 29 de Febrer hem estat a la FIMA de Saragossa donant a conèixer eines de Terrateck per tal que l’agricultura a petita escala i el cultiu de plantes silvestres sigui eficient i viable! 

Projecte: horts de Jorba

El dissabte 29 al migdia hem dut a terme un vermut als horts del municipi de Jorba dins el projecte de Recuperació i dinamització d’aquests, per tal d’intercanviar llavors i experiències! Una bona ocasió per seguir treballant en posar en valor aquestes zones hortícoles i fomentar la xarxa veïnal. Properament us comunicarem més novetats, i és que ja hem aconseguit un hort per l’escola del poble!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari