Blog

10 de April, 2020

Tallers a escoles per a elaborar receptes silvestres i participar a la 5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

A principis de Març hem estat realitzant tallers a diferents escoles per tal que els infants coneguin i es familiaritzin amb les plantes silvestres i puguin descobrir com en són de bones tot fent les seves pròpies receptes. El resultat dels tallers ha estat increïble, i és també un incentiu perquè infants i famílies participin a la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades.

Gravació del vídeo per a la campanya de socis

El dia 7 de març ens vam trobar a la masia de Can Mercaderet (Santa Margarida de Montbui), on vam gravar diferents escenes per al vídeo de la campanya de socis i sòcies que, quan acabi el confinament, esperem poder acabar de preparar. Moltes gràcies a tots els qui vau fer-ho possible, ja tenim ganes de poder-lo compartir amb totes i tots!

Assemblea General Ordinària 2020

El mateix dia 7 de març vam dur a terme l’Assemblea General Ordinària a l’hort de Cal Pixotes (Jorba); on vam presentar i aprovar els objectius i el pressupost, les dues formes jurídiques del Col·lectiu Eixarcolant (entitat i cooperativa), els diferents projectes, la nova imatge i el codi ètic. Moltes gràcies a totes i tots els que vau venir, i recordeu que per participar-hi només cal que us feu sòcies i socis del Col·lectiu Eixarcolant. Podeu consultar l’acta aquí.


Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari