1a Mostra de Productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena.
El Col·lectiu Eixarcolant va estar present a la 1a Mostra de Productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena del diumenge 24 d’octubre realitzada a la Plaça Major de Montbui. L’entitat va muntar una parada amb productes del Forn de Jorba elaborats amb productes de la Conca d’Òdena. També s’hi va vendre llavors de varietats agrícoles, d’ornamentals tradicionals, i de plantes silvestres.
La Mostra va ser tot un èxit i va aplegar a visitants residents dins i fora de la Conca. Molts d’aquests volien passejar-hi i descobrir quins productors tenen a tocar, d’altres buscaven poder degustar o comprar productes locals venuts directament per aquests productors i crear sinèrgies a la zona.
La plaça del poble va quedar plena gràcies a la quinzena de productors i productores i a tots els assistents que volien comprar “Paquitos” la moneda de pagament mitjançant la qual es podien fer els tastets.
A l’esdeveniment també s’hi van realitzar diferents tallers com els de “Cuinem amb productes de la Conca d’Òdena” a càrrec d’Ecomercaderet, “L’elaboració artesanal de cervesa a partir de cereal propi” a càrrec d’Albert Urgell (La Naris), “Com aprofitar l’aigua en ambients de secà? Microtopografia i línies clau” a càrrec de Manel Badia, o “Vermut musical amb concert” a càrrec de Miguel Díaz (Músic folk i pastor).
La Mostra de Productors de la Conca d’Òdena anirà visitants els diferents pobles de la zona i per tant serà un esdeveniment itinerant i en constant evolució.
Per a totes aquelles persones que no van poder visitar la mostra, els dies 6 i 7 de novembre es realitzaran visites i experiències a diverses finques dels productors de la Conca d’Òdena. Els interessats podran consultar el funcionament a la web www.parcagrarico.cat
Recordar finalment que el Col·lectiu Eixarcolant participa a les activitats del Parc Agrari com a impulsos i dinamitzadors del projecte des de la seva creació tot realitzant-hi tasques tècniques d'assessorament o de difusió entre moltes d’altres.
Comentaris
Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.