Blog

04 de June, 2023

Tenim unes ganes increibles de tornar a dur a terme la 8a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades. Segurament aquest és el sentiment de moltes de les persones que hi participen organitzant-la any rere any. Si sou d’aquestes persones, segurament ja sabreu que aquest 2023 es durà a terme el dia 7 d'octubre, a Igualada.

Per tal d’obrir-la encara més a totes aquelles persones que volen posar el seu granet de terra, aquest any s’ha creat diferents subcomissions organitzatives amb l’objectiu que tothom pugui tenir des del minut zero un tasca concreta en la qual implicar-se (és diferent a fer de voluntari/a, és tracta d’implicar-se en l’organització).

Cada subcomissió organitzativa tindrà assignades un seguit de tasques que caldrà fer com a preparació prèvia, totes elles indispensables pel bon funcionament de la jornada.

Si sou d’aquelles persones que voleu agafar responsabilitats i ajudar des de dins a fer la jornada realitat, ja podeu apuntar-vos a formar part dels diferents equips tot omplint el formulari que trobareu a continuació.

FORMULARI: https://forms.gle/HB5VhsK6tAwC7EPc9

Si teniu algun dubte o consulta respecte a la participació d’aquestes comissions organitzatives, podeu escriure un correu a info@eixarcolant.cat i mirarem de respondre el més aviat que puguem.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari