Blog

16 de November, 2021

Es presenta la nova programació de novembre-desembre de “Compartim coneixements, cicle de tallers de socis i sòcies per a socis i sòcies”!

Tots els membres adherits a l'entitat (socis i sòcies) durant els mesos novembre i desembre del 2021 i gràcies a la col·laboració d’altres socis i sòcies podreu gaudir d’un excel·lent programa obert de tallers online gratuïts que podeu consultar a continuació:

El dijous 18 de novembre, a les 19h, els socis i sòcies podreu gaudir d’un taller d’elaboració de “Postres fetes amb Caquis” a càrrec de Josep Robert de @cocatast. Aquesta fruita serà l’ingredient principal dels diferents plats. Caquis al natural, caquis amb iogurt, mousse de caqui o fins i tot gelat de caqui.

El dijous 02 de desembre, a les 19h, aprendrem amb un “Taller d’iniciació a l’hort sense llaurar, Cultivant la terra.” A càrrec d’Estela Delga de @Vidaverdi. En aquest taller s’explicarà com iniciar un hort familiar i diferents mètodes per dur-lo a terme.

I finalment per acabar l'any, el dijous 16 de desembre, a les 19h, gaudirem del taller “Artesanies rituals amb plantes invasores” a càrrec de Cristina Martí i Ribas @labruixaherbetes. S’explicarà com elaborar, amb materials vegetals de l’entorn, mandales de la cultura Huichol i també la creu de Santa Brígida, tradicional d’Irlanda.

Si hi vols participar has de saber que: els socis i sòcies, uns dies abans de la realització de cada taller, rebran per correu un l'enllaç per tal de poder connectar-se al taller online el dia i hora anunciats. També es podrà trobar aquest enllaç a l'espai de socis i sòcies de la web.

I recorda, si encara no ets soci o sòcia del Col·lectiu Eixarcolant i vols assistir als tallers online, encara hi ets a temps! Fes-te soci/a del Col·lectiu Eixarcolant i comença a participar de la comunitat i a gaudir d'aquests i de molts altres recursos.

*Agraïr sobretot a Josep Robert, Estela Delga i Cristina Martí per fer possible aquest cicle de tallers.

Trobareu més informació a: https://eixarcolant.cat/agenda

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari