Blog

29 de August, 2023

El Col·lectiu Eixarcolant és una entitat i cooperativa sense ànim de lucre que té per objectiu fomentar un model de producció, distribució, i consum d’aliments, i de desenvolupament socioeconòmic, més sostenible, ètic i just, emprant com a eina la recuperació de les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals.
Per assolir aquest objectiu el Col·lectiu Eixarcolant treballa en una desena d’àmbits, tots els complementaris entre si.

A continuació detallem l’oferta que donarà feina a 1 persona i per la qual busquem a persones interessades. La oferta és per treballar com a Forner/a juntament amb el forner actual i dur a terme la producció de pa i altres per al dia a dia del Forn de Jorba.

Característiques de la convocatòria

Tasques a desenvolupar
La persona que s’incorpori en aquesta convocatòria desenvoluparà les seves tasques en el si de la línia d’alimentació-forn, en tot allò referent a la producció i cocció al forn de llenya de pa, coques, brioixeria i galetes.
Es treballarà només amb productes locals, amb un pes molt important de les varietats agrícoles tradicionals i de les plantes silvestres comestibles.


A continuació, es mostren les principals tasques a desenvolupar:
● Producció de pa i cocció al forn de llenya.
● Producció de productes dolços (galetes, magdalenes, brioixeria, etc.).
● Producció de coques dolces i salades, panadons o similars amb plantes silvestres i varietats agrícoles tradicionals.
● Gestió d’estocs i comandes.
● Neteja d'espai i maquinària.


Competències requerides:
● Capacitat de treball en equip.
● Experiència laboral prèvia i coneixements sobre el funcionament d’un forn de pa.
● Iniciativa i proactivitat.
● Capacitat de gestió i planificació de les tasques.
● Rigor i responsabilitat.
● Coneixements en seguretat alimentària.
● Disponibilitat de treballar, si es requereix, en horari de nit - matinada.


Es valorarà positivament:
● Que les persones candidates coneguin el Col·lectiu Eixarcolant, que en siguin sòcies, i que hagin participat activament en algunes de les activitats del projecte com a voluntàries.
● Formació en matèria alimentària.
● Coneixement en la utilització d'un forn de llenya.
● Coneixements en matèria de varietats agrícoles tradicionals i espècies silvestres comestibles.


Durada i condicions laborals:
● Jornada de 20h setmanals de dimarts a dissabte. Horari a concretar amb les persones responsables de l’àrea d’alimentació.
● Lloc de treball: presencial a la seu central del Col·lectiu Eixarcolant al municipi de Jorba (Anoia).
● Salari brut anual, per les 20h setmanals, de 10.938,90 € repartit en 12 pagues.
● Cotització al Règim General de la Seguretat Social (RGSS).
● La vinculació laboral s'establirà amb la Cooperativa Eixarcolant SCCL.


Data d’incorporació
El contracte s’iniciarà abans de final de setembre del 2023.


Presentació de candidatures i terminis
Totes les persones interessades hauran d’enviar el currículum i una carta explicant quina és la seva motivació per entrar a formar part de l’equip tècnic del Col·lectiu Eixarcolant i perquè creuen que tenen un perfil adequat d’acord amb l’exposat en la present convocatòria.


Les sol·licituds s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça alimentacio@eixarcolant.cat com a molt tard el dia 15 de setembre del 2023.


En l’assumpte del correu electrònic hi ha de constar exactament “Candidatura Forner/a + el nom i cognom de la persona candidata”.

Descarregueu l'oferta en PDF aquí:

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari