Blog

22 de June, 2023

Es tracta d’un cicle mensual, online i gratuït exclusiu per a socis que cada mes comptarà amb un convidat per oferir un taller, una ponència, una xerrada o per compartir coneixements sobre el món de les plantes oblidades.

El primer convidat d’aquest renovat cicle ha estat François Couplan, amb una xerrada sobre els usos de les plantes silvestres comestibles.

François Couplan

El cicle “Compartim Coneixement” és un projecte que va néixer originàriament durant la pandèmia sanitària, l’any 2020 per la necessitat del Col·lectiu Eixarcolant de seguir connectats amb els socis i sòcies a través d’una dinàmica col·laborativa on el mateixos socis, aquells qui ho desitjaven, eren els encarregats d’oferir aquestes xerrades o tallers. D’aquesta manera, es van dur a terme diverses sessions com ara tallers de receptes, xerrades d’introducció a la botànica i el reconeixement de plantes i també sessions dedicades a conceptes i activitats com ‘Els banys de bosc’.

És degut a l’èxit que van tenir aquestes sessions dels socies/es per a socis/es que enguany s’ha decidit obrir-ho a ponents que no formen part de l’entitat i que poden oferir una visió més global, tècnica o professional de diferents àmbits relacionats amb el món de les plantes oblidades i l’etnobotànica.

En aquesta primera xerrada-col·loqui del mes de juny amb en François Couplan hi van participar prop d’un centenar de socis i sòcies del Col·lectiu Eixarcolant, els quals van poder gaudir de les explicacions d’en François i formular diferents consultes. Destacar també que totes aquelles persones que per complicacions a la seva agenda no van poder connectar-se, tenen la xerrada a la seva disposició penjada a l’espai de socis i sòcies de la web.

La segona trobada d’aquest cicle serà el segon dimecres del mes de juliol(dia 12) i comptarà amb la ponència de la Marta Guadalupe de Rivera Ferre que ens parlarà de Sobirania alimentària, agroecologia i feminismes.

Marta Guadalupe de Rivera Ferre

Recordar a totes les persones que l’únic requisit per poder gaudir d’aquest cicle, és ser soci de l’entitat, que a més ofereix altres beneficis, com l’accés a tallers i activitats exclusius, material pedagògic, descomptes, etc.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari