Blog

15 de January, 2024

A Eixarcolant estem començant a fer-nos preguntes per pensar en un projecte pedagògic que pugui acompanyar-vos en la vostra tasca a l'aula i per crear itineraris didàctics que donin resposta als reptes del col·lectiu, que alhora creiem que són compartits (sobirania alimentària, etnobotànica i agroecologia) a l'educació formal: escoles i instituts.

Fem una crida a docents que treballeu a les aules amb aquests horitzons: us convoquem per compartir l'esbós del que hem pensat, i sobretot per intercanviar amb vosaltres perspectives i enfocaments, metodologies didàctiques i materials per fer servir en les diferents etapes (primària, secundària, batxillerat i cicles).

Necessitem la vostra mirada perquè el que proposem tingui sentit tant per a l’alumnat, com per a les docents i el context socioeducatiu actual.

Quan, on i com?

TROBADA: dissabte 3 de febrer a les 10h a la seu d’Eixarcolant, a Jorba (Anoia).

SESSIÓ DE TREBALL: entre les 10h i les 14h us convidem a fer una sessió de treball per compartir i definir un acompanyament pedagògic en els àmbits de la sobirania alimentària, l'etnobotànica i l'agroecologia que cregueu viable implementar i alhora generi un fort impacte positiu i sigui transformador.

DINAR: A les 14.30h us oferirem un dinar amb plantes oblidades per llepar-se'n els dits.

SOBRETAULA: Donarem la jornada per acabada, qui vulgui podrà quedar-se a visitar la seu d’Eixarcolant, a compartir de manera informal i el que sorgeixi!

Què he de fer per venir?

Ompliu el formulari, ens ajudarà a preparar millor la jornada i a tenir dinar per a tothom!

També farem un grup de whatsapp només per preparar la jornada i explicar-vos-en els detalls amb agilitat. També pot servir per compartir cotxes.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari