Blog

21 de August, 2023

Després d'unes setmanes de descans, que també han servit per planificar i pensar noves activitats, els nodes es comencen a posar les piles per proposar-vos un munt de propostes noves.

De moment, ja us en podem confirmar dues pel mes de setembre:

16 de setembre - Sortida etnobotànica i sopar

Organitzada pel Node Empordà, es tracta d'una activitat gratuïta per al socis on coneixerem el projecte de Can Bosc i entrarem en el món de la permacultura, veient també el paper de les espècies silvestres. Tot segui, prepararan un sopar per qui tingui ganes de saber i assaborir-ne més…

Més info

23 de setembre - Taller de Tints Naturals: exploració etnobotància a través del color

Taller organitzat pel node Bages-Moianès, pensat per ser una trobada en la qual explorar l’entorn des d’una mirada etnobotànica i artística, a través de l’estudi de les plantes tintoreres que podem trobar passejant i de les seves extenses possibilitats cromàtiques, completarem el seu estudi relacionant-les amb els seus usos culturals i medicinals.
A càrrec de Sara Valls (@color.botanica)

És necessària inscripció prèvia, que podeu realitzar a través del següent enllaç.

I més enllà dels tallers organitzats pels nodes, recordem que, també el proper 16 de setembre, tindrà lloc una nova activitat de 'Bolets en ruta! Curs de camp de bolets i brunch silvestre'. Ben aviat us en donem més detalls, així com les instruccions per inscriure-us (encara no s'han obert inscripcions).

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari