Durant el confinament de la primavera del 2020 en què vam restat a casa i en què les brigades de jardineria dels pobles i ciutats tampoc van treballar, es va produïr un fet tan esperable com sorprenent per a molta gent. 

Els carrers de tots els pobles i ciutats, en els indrets més inimaginables, es van omplir de plantes, aquelles que sempre han estat considerades males herbes i que eren eliminades amb diligència tan bon punt sortien, però que aquest any han pogut créixer, florir, i inundar de color i vida uns carrers que havien quedat deserts de gent.

Des del Col·lectiu Eixarcolant, vam aprofitar aquesta ocació, i tant bon punt vam poder tornar a passejar pels carrers, vam llençar la campanya #ciutatssilvestres, per reivindicar que aquesta crisi també ens ha de fer replantejar els ideals de bellesa urbana, de parcs, voreres i jardins, i entendre que moltes vegades les millors flors són aquelles que surten soles.

La campanya, que animava a la gent a agafar un guix al sortir de casa va ser tot un èxit, inundant les xarxes socials i amb presència a diversos mitjans de comunicació estatals.


Descripció de la línea d'actuació

Què oferim?