Activitats per a tercers

Oferim un ampli ventall de propostes, dirigides a tot tipus de públics, nivells, i en diversos formats, per tal que tothom pugui trobar-hi la que més encaixa amb les seves inquietuds o necessitats. Sortides etnobotàniques, conferències, tallers, demostracions de cuina, tasts, viatges gastronòmics, i activitats per famílies, per tal que tothom pugui conèixer les espècies silvestres comestibles i els seus usos i potencial dins i fora de la cuina.

Visites i experiències

Es tracta d’activitats pensades per a particulars, grups d'amics i famílies que vulguin gaudir d'una experiència inigualable i enriquidora tot visitant la seu del Col·lectiu Eixarcolant, descobrint-ne els diferents espais, equipaments, i entorn, i submergint-se amb diferents propostes en el món de les plantes oblidades, la gastronomia, la sostenibilitat, i la sobirania alimentària. Hi ha diferents propostes, de diferents durades i per tots els públics i gustos.

Activitats exclusives per a socis i sòcies

De forma regular es duen a terme activitats formatives i divulgatives dirigides exclusivament als socis i sòcies, del Col·lectiu Eixarcolant, ja siguin de caire general o proposades per algun dels nodes territorials. En aquests moments cal destacar la proposta “Compartim coneixement: cicle d'activitats formatives de soci/es per a soci/es”, on cada 15 dies, es realitzen tallers i formacions virtuals dirigides a tots els socis i sòcies de l'entitat, que a més a més es realitzen per part d'altres socis i sòcies. Una forma de compartir coneixements i crear xarxa. 

> Consulta la programació

Activitats per a centres educatius

Els infants, els adolescents i els joves són la peça clau per transformar el futur. Per aquest motiu, realitzem diverses activitats, sortides i tallers per a centres educatius, amb una àmplia oferta adreçada a l’alumnat de primària, secundària i cicles formatius de grau mitjà o superior. També oferim propostes dirigides al professorat que desitgi ampliar la seva formació, així com la redacció i desenvolupament de projectes transversals en matèria d’alimentació, agricultura, entorn i sostenibilitat.

Programa propi d'activitats divulgatives

Des del Col·lectiu Eixarcolant oferim un programa d’activitats formatives i divulgatives regular al llarg de tot any, amb l’objectiu que pugueu formar-vos en tots els temes relacionats amb les espècies silvestres comestibles, les varietats agrícoles tradicionals, i a tot allò lligat al model agroalimentari i la seva sostenibilitat. Cada activitat està pensada per un públic determinat i parteix d’un nivell concret, però en tots els casos es prioritza el rigor i la qualitat de la informació, com a elements indispensables a l’hora de confeccionar el programa d’activitats.

> Consulta la programació

Empreses i RSC

Obrim les portes a les empreses que desitgin conèixer a fons com és el dia a dia d’un projecte que es fonamenta, fins al darrer detall, en l’ètica, la justícia social, la sostenibilitat, i la generació d’un impacte positiu en l’entorn i la societat. Oferim la possibilitat de conèixer el Col·lectiu Eixarcolant tot col·laborant en alguna de les múltiples línies de treball que duem a terme, en jornades on es combina el voluntariat, el lleure i la formació.


Què són les activitats divulgatives i formatives?

Projectes i activitats divulgatives realitzades