Pèsol australià Josep Abadal (1)

Pèsol australià Josep Abadal (2)

Pèsol d’amanir tradicional

Pèsol de Cal Fogonyer

Pèsol de mata baixa

Pèsol de Ventoses

Pèsol del Pere Poch

Pèsol negre (1)

Pèsol negre (2)

Pèsol negre de Santpedor

Pèsol Tirabec d’Amposta

Pèsol australià Josep Abadal (1)

Codi: C261

Nom científic: Pisum sativum

Espècie: Pèsol

Nom de la varietat: Pèsol australià Josep Abadal (1)

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Vilanova del Camí. Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant 

Varietat comercialitzada: -

Pèsol australià Josep Abadal (2)

Codi: C262

Nom científic: Pisum sativum

Espècie: Pèsol

Nom de la varietat: Pèsol australià Josep Abadal (2)

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Vilanova del Camí. Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant 

Varietat comercialitzada: -

Pèsol d’amanir tradicional

Codi: C264

Nom científic: Pisum sativum

Espècie: Pèsol

Nom de la varietat: Pèsol d’amanir tradicional

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: -

Banc que la conserva: Eixarcolant 

Varietat comercialitzada: -

Pèsol de Cal Fogonyer

Codi: C265

Nom científic: Pisum sativum

Espècie: Pèsol

Nom de la varietat: Pèsol de Cal Fogonyer

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Santa Margarida de Montbui. Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant 

Varietat comercialitzada: -

Pèsol de mata baixa

Codi: C266

Nom científic: Pisum sativum

Espècie: Pèsol

Nom de la varietat: Pèsol australià Josep Abadal

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Vilanova del Camí. Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant 

Varietat comercialitzada: -

Pèsol de Ventoses

Codi: C267

Nom científic: Pisum sativum

Espècie: Pèsol

Nom de la varietat: Pèsol de Ventoses

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Can Mercaderet. Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant 

Varietat comercialitzada: -

Pèsol del Pere Poch

Codi: C474

Nom científic: Pisum sativum

Espècie: Pèsol

Nom de la varietat: Pèsol del Pere Poch

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Piera. Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant 

Varietat comercialitzada: -

Pèsol negre (1)

Codi: C535

Nom científic: Pisum sativum

Espècie: Pèsol

Nom de la varietat: Pèsol negre

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Berguedà

Banc que la conserva: Eixarcolant 

Varietat comercialitzada: -

Pèsol negre (2)

Codi: C269

Nom científic: Pisum sativum

Espècie: Pèsol

Nom de la varietat: Pèsol negre (2)

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: -

Banc que la conserva: Eixarcolant 

Varietat comercialitzada: -

Pèsol negre de Santpedor

Codi: C268

Nom científic: Pisum sativum

Espècie: Pèsol

Nom de la varietat: Pèsol negre de Santpedor

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Santpedor. Bages

Banc que la conserva: Eixarcolant 

Varietat comercialitzada: -

Pèsol Tirabec d’Amposta

Codi: C272

Nom científic: Pisum sativum

Espècie: Pèsol

Nom de la varietat: Pèsol tirabec d’amposta

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Amposta

Banc que la conserva: Eixarcolant 

Varietat comercialitzada: -