Julivert
Julivert
Julivert de Cal Rosor
Julivert de Morella
Julivert
Codi: C544
Nom científic: Petroselinum crispum
Espècie: Julivert
Nom de la varietat: Julivert
Descripció general: -
Lloc d’origen de la varietat: Copons. Anoia
Banc que la conserva: Eixarcolant
Varietat comercialitzada: -
Julivert de Cal Rosor
Codi: C170
Nom científic: Petroselinum crispum
Espècie: Julivert
Nom de la varietat: Julivert de Cal Rosor
Descripció general: El julivert de Cal Rosor es caracteritza per tenir uns fol·liols plans, triangulars, i molt retallats. Creix amb molta facilitat en horts i marges, sobretot en ambients de semiombra. Fàcilment pot esdevenir subespontani. S’utilitza com a condiment, preferentment fresc, mai assecat. Es pot consumir cru i també es pot coure. El cultiu és molt senzill.
Lloc d’origen de la varietat: Argençola. Anoia
Banc que la conserva: Eixarcolant
Varietat comercialitzada: Si
https://botiga.eixarcolant.cat/llavors/julivert-de-cal-rosor-petroselinum-crispum.html
Julivert de Morella
Codi: C171
Nom científic: Petroselinum crispum
Espècie: Julivert
Nom de la varietat: Julivert de Morella
Descripció general: -
Lloc d’origen de la varietat: Morella. Ports
Banc que la conserva: Eixarcolant
Varietat comercialitzada: -