Julivert

Julivert de Cal Rosor

Julivert de Morella

Julivert

Codi: C544

Nom científic: Petroselinum crispum

Espècie: Julivert

Nom de la varietat: Julivert

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Copons. Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Julivert de Cal Rosor

Codi: C170

Nom científic: Petroselinum crispum

Espècie: Julivert

Nom de la varietat: Julivert de Cal Rosor

Descripció general: El julivert de Cal Rosor es caracteritza per tenir uns fol·liols plans, triangulars, i molt retallats. Creix amb molta facilitat en horts i marges, sobretot en ambients de semiombra. Fàcilment pot esdevenir subespontani. S’utilitza com a condiment, preferentment fresc, mai assecat. Es pot consumir cru i també es pot coure. El cultiu és molt senzill.

Lloc d’origen de la varietat: Argençola. Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: Si

https://botiga.eixarcolant.cat/llavors/julivert-de-cal-rosor-petroselinum-crispum.html

Julivert de Morella

Codi: C171

Nom científic: Petroselinum crispum

Espècie: Julivert

Nom de la varietat: Julivert de Morella

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Morella. Ports

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -