Blat de moro dels Bous d'Alins

Blat de moro de la Tia Maria

Blat de moro

Blat de moro africà

Blat de moro Blau d'Argençola

Blat de moro blau de Sant Llorenç de Morunys

Blat de moro d'escairar

Blat de moro d'escairar de Carme

Blat de moro de la creu

Blat de moro de Sant Llorenç de Morunys

Blat de moro Nan

Blat de moro per fer crispetes

Blat de moro per fer crispetes vermell

Blat de moro per fer crispetes (Santa Margarida de Montbui)

Blat de moro vermellós

Blat de moro vermellós petit

Blat de moro vetat estriat St. Llorenç de Morunys

Blat de moro (vermell)

Blat de moro dels Bous d'Alins

Codi: C22

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro dels Bous d'Alins

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Alins, Pallars Sobirà

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro de la tia Maria

Codi: C431

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro de la tia Maria

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Cal Pipirimosca, Valls, Alt Camp

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro

Codi: C550

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Masquefa, Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro africà

Codi: C24

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro africà

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Argençola, Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro blau d'Argençola

Codi: C26

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro blau d’Argençola

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Argençola, Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro blau de Sant Llorenç de Morunys

Codi: C25

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro blau de Sant Llorenç de Morunys

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: St. Llorenç de Morunys, Solsonès

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro d'escairar

Codi: C32

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro d’escairar

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: -

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro d'escalivar de Carme

Codi: C33

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro d’escalivar de Carme

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Carme, Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro de la creu

Codi: C29

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro de la creu

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Vilafranca del Penedès, Alt Penedés

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro de Sant Llorenç de Morunys

Codi: C23

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro de Sant Llorenç de Morunys

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Sant Llorenç de Morunys, Solsonès

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro Nan

Codi: C27

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro nan

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Argençola, Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro per fer crispetes

Codi: C537

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro per fer crispetes

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Surp, Pallars

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro per fer crispetes vermell

Codi: C30

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro per fer crispetes vermell

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Cal Ventureta, Pont d’Arsèguel, Cerdanya

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro per fer crispetes

Codi: C31

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro per les gallines/crispetes

Descripció general: És una varietat de blat de moro de gra groc intens, petit, brillant, i força arrodonit. És especial per fer-ne crispetes, un ràpid i fàcil ganyip que a vegades oblidem. El cultiu és senzill, i amb una bona aportació de matèria orgànica i força aigua donarà lloc a una producció més que suficient per menjar crispetes tot l’any, , més gustosa que la de les varietats comercials de blat de moro.

Lloc d’origen de la varietat: Santa Maria de Montbui, Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: Si

https://botiga.eixarcolant.cat/llavors/blat-de-moro-per-fer-crispetes-zea-mays.html

Blat de moro vermell

Codi: C549

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro vermell

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat: Masquefa, Anoia

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moo vermellós petit

Codi: C28

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro 

Nom de la varietat: Blat  de moro vermellós petit

Descripció general: Els grans són petits de color vermell granatós i acaben en punta punxeguda.

Lloc d’origen de la varietat: La caseta, Guardiola de Font-Rubí. Alt Penedés

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -

Blat de moro vetat estriat St. Llorenç de Morunys

Codi: C36

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro vetat estriat de St. Llorenç de Morunys

Descripció general: Es tracta d’una varietat amb un gran atractiu visual, gràcies a la presència de vetes de color granatós, marronós i violaci, combinades sobre una matriu blanca. Tradicionalment s’ha utilitzat per alimentar el bestiar (gallines i pollastres majoritàriament), tot i que també se’n pot fer farina per al consum humà. Un raig d’oli, i cap a la paella!

Lloc d’origen de la varietat: Sant Llorenç de Morunys, Solsonès

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: Si.

https://botiga.eixarcolant.cat/llavors/blat-de-moro-vetat-de-st-llorenc-de-morunys-zea-mays.html

Blat de moro (vermellós)

Codi: C37

Nom científic: Zea mays

Espècie: Blat  de moro

Nom de la varietat: Blat  de moro (vermellós)

Descripció general: -

Lloc d’origen de la varietat:-

Banc que la conserva: Eixarcolant

Varietat comercialitzada: -