La cuina de les males herbes: un recurs bo, saludable i a l'abast de tothom. Vidreres
Vidreres 2019 Activitats
La cuina de les males herbes: un recurs bo, saludable i a l'abast de tothom. Diumenge 26 de maig a les 12 del migdia.
Taller participatiu de cuina i tast d'una desena de preparats, receptes, elaborades amb espècies silvestres comestibles, presents en el llibre “Espècies silvestres comestibles de l’Anoia (I)”, el qual el presentarà. S’explicarà com identificar, recollir, cultivar i sobre tot cuinar espècies silvestres comestibles, posant especial èmfasi en les múltiples possibilitats gastronòmiques que ens ofereixen les espècies silvestres
Activitat realitzada per Marc Talavera Roma, doctor en biologia per la Universitat de Barcelona, especialitzat en etnobotànica, agroecologia i comunicació científica, i president del Col·lectiu Eixarcolant.
Taller participatiu de cuina i tast d'una desena de preparats, receptes, elaborades amb espècies silvestres comestibles, presents en el llibre “Espècies silvestres comestibles de l’Anoia (I)”, el qual el presentarà. S’explicarà com identificar, recollir, cultivar i sobre tot cuinar espècies silvestres comestibles, posant especial èmfasi en les múltiples possibilitats gastronòmiques que ens ofereixen les espècies silvestres
Activitat realitzada per Marc Talavera Roma, doctor en biologia per la Universitat de Barcelona, especialitzat en etnobotànica, agroecologia i comunicació científica, i president del Col·lectiu Eixarcolant.
Detalls
Activitat oberta per a socis i no socis
- Horari
- 26/05/2019. De 12:00h a 14:00h.
- Inscripció necessària
- No
- Preu no socis
- Gratuït
- Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
- Gratuït