La cuina de les males herbes: un recurs bo, saludable i a l'abast de tothom. Vidreres

Vidreres 2019 Activitats

La cuina de les males herbes: un recurs bo, saludable i a l'abast de tothom. Diumenge 26 de maig a les 12 del migdia.

Taller participatiu de cuina i tast d'una desena de preparats, receptes, elaborades amb espècies silvestres comestibles, presents en el llibre “Espècies silvestres comestibles de l’Anoia (I)”, el qual el presentarà. S’explicarà com identificar, recollir, cultivar i sobre tot cuinar espècies silvestres comestibles, posant especial èmfasi en les múltiples possibilitats gastronòmiques que ens ofereixen les espècies silvestres 

 Activitat realitzada per Marc Talavera Roma, doctor en biologia per la Universitat de Barcelona, especialitzat en etnobotànica, agroecologia i comunicació científica, i president del Col·lectiu Eixarcolant. 

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
26/05/2019. De 12:00h a 14:00h.
Inscripció necessària
No
Preu no socis
Gratuït
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït