Gastronomia salvatge
Virtual 2021 Activitats
Compartim coneixement: Cicle d’activitats de socis/es per a socis/es.
Taller virtual per a socis i sòcies sobre com preparar un menú complet amb plantes silvestres de primavera, realitzat per Montserrat Enrich, de Gastronomia Slavatge (gastronomiasalvatge.com).
Podreu trobar l'enllaç per accedir al taller a l'espai de socis!
I per aquells que encara no sou socis i sòcies: https://eixarcolant.cat/pagines/plantat-sigues-eixarcolant-fes-ten-soci
Taller virtual per a socis i sòcies sobre com preparar un menú complet amb plantes silvestres de primavera, realitzat per Montserrat Enrich, de Gastronomia Slavatge (gastronomiasalvatge.com).
Podreu trobar l'enllaç per accedir al taller a l'espai de socis!
I per aquells que encara no sou socis i sòcies: https://eixarcolant.cat/pagines/plantat-sigues-eixarcolant-fes-ten-soci
Detalls
Activitat oberta només a socis
- Horari
- 03/03/2021. De 19:00h a 20:00h.
- Inscripció necessària
- No
- Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
- Gratuït
- Places disponibles
- 100