Gastronomia salvatge

Virtual 2021 Activitats

Compartim coneixement: Cicle d’activitats de socis/es per a socis/es. 
Taller virtual per a socis i sòcies sobre com preparar un menú complet amb plantes silvestres de primavera, realitzat per Montserrat Enrich, de Gastronomia Slavatge (gastronomiasalvatge.com). 

Podreu trobar l'enllaç per accedir al taller a l'espai de socis!

I per aquells que encara no sou socis i sòcies: https://eixarcolant.cat/pagines/plantat-sigues-eixarcolant-fes-ten-soci

Detalls

Activitat oberta només a socis

No ho ets? Fes-te'n soci!
O si ja ho ets, entra per a apuntar-te!
Horari
03/03/2021. De 19:00h a 20:00h.
Inscripció necessària
No
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït
Places disponibles
100