Taller de cuina amb plantes silvestres comestibles
Cardedeu, Sala Polivalent Esbiosfera, C/Lluís Llibre 29, 08440 Cardedeu 2022 Activitats
Introducció al món de la cuina utilitzant malva i garrofa. Aprendrem i cuinarem varies receptes que utilitzen aquests ingredients i les tastarem conjuntament.
No us perdeu aquesta oportunitat per fer de cuiners i cuineres silvestres! Aprendrem a fer varis plats que després podrem integrar a la cuina del nostre dia a dia. Receptes molt fàcils, pràctiques i bones.
Taller a càrrec d'Ester Fernàndez Sagués.
Activitat exclusiva per a socis/es del Col·lectiu Eixarcolant
Cal inscripció prèvia. Places limitades!
Dia: Dissabte 17 de desembre
Horari: de 10 a 13h
Lloc: Cardedeu, Sala Polivalent Esbiosfera, C/Lluís Llibre 29, 08440 Cardedeu
Preu: 5€
Activitat organitzada pel node Vallès-Maresme del Col·lectiu Eixarcolant.
Moltes gràcies a l'Ester Fernàndez per fer-ho possible.
No us perdeu aquesta oportunitat per fer de cuiners i cuineres silvestres! Aprendrem a fer varis plats que després podrem integrar a la cuina del nostre dia a dia. Receptes molt fàcils, pràctiques i bones.
Taller a càrrec d'Ester Fernàndez Sagués.
Activitat exclusiva per a socis/es del Col·lectiu Eixarcolant
Cal inscripció prèvia. Places limitades!
Dia: Dissabte 17 de desembre
Horari: de 10 a 13h
Lloc: Cardedeu, Sala Polivalent Esbiosfera, C/Lluís Llibre 29, 08440 Cardedeu
Preu: 5€
Activitat organitzada pel node Vallès-Maresme del Col·lectiu Eixarcolant.
Moltes gràcies a l'Ester Fernàndez per fer-ho possible.
Detalls
Activitat oberta només a socis
- Horari
- 17/12/2022. De 10:00h a 13:00h.
- Inscripció necessària
- Sí
- Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
- 5.00€
- Places disponibles
- 7