Taller de gelats, sucs, batuts, i còctels fets amb plantes oblidades
Talarn, Sala polivalent, C/Pau Coll 3 2022 Activitats
Taller per aprendre a fer gelats, sucs, batuts, i còctels fets amb plantes silvestres comestibles.
A càrrec de Marc Talavera, president del Col·lectiu Eixarcolant.
Hi col·labora el Node Alt Pirineu del Col·lectiu eixarcolant, Alba Jussà i l'Ajuntament de Talarn.
Cal inscripció de totes les persones participants!
Preus:
Socis/es del Col·lectiu Eixarcolant gratuït
No socis/es 5€
Més informació al 690 373 980 (Marc)
A càrrec de Marc Talavera, president del Col·lectiu Eixarcolant.
Hi col·labora el Node Alt Pirineu del Col·lectiu eixarcolant, Alba Jussà i l'Ajuntament de Talarn.
Cal inscripció de totes les persones participants!
Preus:
Socis/es del Col·lectiu Eixarcolant gratuït
No socis/es 5€
Més informació al 690 373 980 (Marc)
Detalls
Activitat oberta per a socis i no socis
- Horari
- 09/07/2022. De 19:00h a 21:30h.
- Inscripció necessària
- Sí
- Preu no socis
- 5.00€
- Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
- Gratuït
- Places disponibles
- 11