Taller de gelats, sucs, batuts, i còctels fets amb plantes oblidades

Talarn, Sala polivalent, C/Pau Coll 3 2022 Activitats

Taller per aprendre a fer gelats, sucs, batuts, i còctels fets amb plantes silvestres comestibles.
A càrrec de Marc Talavera, president del Col·lectiu Eixarcolant.

Hi col·labora el Node Alt Pirineu del Col·lectiu eixarcolant, Alba Jussà i l'Ajuntament de Talarn.

Cal inscripció de totes les persones participants!

Preus:
Socis/es del Col·lectiu Eixarcolant gratuït
No socis/es 5€

Més informació al 690 373 980 (Marc)

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
09/07/2022. De 19:00h a 21:30h.
Inscripció necessària
Preu no socis
5.00€
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït
Places disponibles
11

Inscripció