Presentació de la novel·la "Des de les Golfes" de Marc Talavera Roma

Igualada, Teatre Municipa de l'Ateneu 2022 Activitats

"Des de les golfes" es pot definir com una novel·la de ficció juvenil que ens parla les relacions humanes, del quotidià, de la globalització i de l’afany de poder, tot reflexionant sobre quin món estem ajudant a construir amb el nostre dia a dia. Però és també una obra de comunicació científica, ja que sense ser part de la trama argumental, ens parla de territori i els seus canvis, des d'una mirada etnobotànica incorporada a la trama.

Si la llegiu hi descobrireu l’aventura vital de dues noies, l’ Anna i la Bruna, que amb tota la il·lusió i les ganes  de menjar-se el món s’enfronten als reptes i contradiccions de la societat canviant en què vivim. La història obre múltiples finestres a un passat que a poc a poc s’esborra, però que els és crucial per entendre l’avui i construir el demà. I és així, peça a peça, que les protagonistes van completant el trencaclosques d’una realitat polièdrica, fins a assolir una mirada global que els permet decidir. Decidir què volen fer, a què volen contribuir.

La presentació oficial serà aquest dimecres dia 6 d'abril a Igualada, a les 19:30 al Teatre Municipal de l'Ateneu. Hi esteu tots i totes convidats, assistència lliure.

Si creieu que pot ser una bona opció per aquest Sant Jordi ja la podeu trobar a la botiga de la web (https://botiga.eixarcolant.cat/des-de-les-golfes.html) i ben aviat a tots els punts de venda. Moltes gràcies!

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
06/04/2022 19:30h
Inscripció necessària
No
Preu no socis
Gratuït
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït