Ens podem menjar les plantes que posem a la ratafia? Xerrada i demostració de cuina amb tastet
Berga 2019 Activitats
Xerrada i demostració de cuina amb plantes silvestres emprades per a l’elaboració de la ratafia, que tindrà lloc en el marc de la Fira de la Xocolata i la Ratafia de Berga (http://firaxocolata.ajberga.cat/), i que clourà amb un tastet per tots els assistents.
Mitjançant l'elaboració de diferents plats mostrarem com espècies que de ben segur són conegudes per a la seva utilització en l’elaboració de ratafia també poden tenir molt d’interès en l’àmbit alimentari, ja sigui com ingredients principals o com a condiments. Es tracta d'avançar vers la sobirania alimentària, la resiliència al canvi climàtic, i la recuperació d’un patrimoni etnobotànic que és part de la nostra cultura.
Data: dissabte 23 de novembre
Inici: 18:00 - Finalització: 19:00
Lloc: Berga, Plaça dels Països Catalans
Activitat gratuïta
Mitjançant l'elaboració de diferents plats mostrarem com espècies que de ben segur són conegudes per a la seva utilització en l’elaboració de ratafia també poden tenir molt d’interès en l’àmbit alimentari, ja sigui com ingredients principals o com a condiments. Es tracta d'avançar vers la sobirania alimentària, la resiliència al canvi climàtic, i la recuperació d’un patrimoni etnobotànic que és part de la nostra cultura.
Data: dissabte 23 de novembre
Inici: 18:00 - Finalització: 19:00
Lloc: Berga, Plaça dels Països Catalans
Activitat gratuïta
Detalls
Activitat oberta per a socis i no socis
- Horari
- 23/11/2019. De 18:00h a 19:00h.
- Inscripció necessària
- No
- Preu no socis
- Gratuït
- Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
- Gratuït