FEM GELATS, GRANISSATS I BATUTS AMB PLANTES SILVESTRES I VARIETATS LOCALS

Museu de la Pell, Igualada 2019 Activitats

TALLER DE GASTRONOMIA FAMILIAR
Fem que aquests aliments tan estiuencs siguin d’allò més originals, bons i saludables. Hi ha mil i una opcions per donar-los gusts, textures i colors d’allò més atractius tot utilitzant espècies silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals. Comprovarem com són de bons tot tastant-los!

Lloc: Museu de la Pell d'Igualada
Dia i hora: Diumenge 21 de juliol a les 12 h
Edat recomanada: a partir de 6 anys
Preu: activitat gratuïta
Amb la col·laboració de: Ajuntament d’Igualada - Museu de la Pell

No cal inscripció prèvia. Es prega puntualitat als assistents. 

Detalls

Horari
21/07/2019. De 12:00h a 13:30h.
Inscripció necessària
No
Preu
Gratuït