Experiències sostenibles, natura alimentació
Capellades, Espai Guasch, Avinguda Maties Guasch 57 2021 Activitats
L’entorn natural i la biodiversitat són factors que tenen un impacte molt positiu en el medi ambient. És per això que cal replantejar-nos com l’alimentació pot ser cada vegada més sostenible amb una economia circular, així com la recuperació de plantes i varietats agrícoles tradicionals esdevé un element imprescindible per aprofitar tots els recursos naturals.
El dijous 22 de juliol, a les 19h, a l'espai Guasch de Capellades, Pere Castells (Science and Cooking) i Marc Talavera (Col·lectiu Eixarcolant) parlaran d'experiències sostenibles en una xerrada conduïda per Benet Iñigo (periodista i cap de societat a RAC1).
Cal inscripció a:
www.espaiguasch.com (https://espaiguasch.com/22-juliol-alimentacio-i-natura/)
El dijous 22 de juliol, a les 19h, a l'espai Guasch de Capellades, Pere Castells (Science and Cooking) i Marc Talavera (Col·lectiu Eixarcolant) parlaran d'experiències sostenibles en una xerrada conduïda per Benet Iñigo (periodista i cap de societat a RAC1).
Cal inscripció a:
www.espaiguasch.com (https://espaiguasch.com/22-juliol-alimentacio-i-natura/)
Detalls
Activitat oberta per a socis i no socis
- Horari
- 22/07/2021. De 19:00h a 21:00h.
- Inscripció necessària
- No
- Preu no socis
- Gratuït
- Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
- Gratuït