Experiències sostenibles, natura alimentació

Capellades, Espai Guasch, Avinguda Maties Guasch 57 2021 Activitats

L’entorn natural i la biodiversitat són factors que tenen un impacte molt positiu en el medi ambient. És per això que cal replantejar-nos com l’alimentació pot ser cada vegada més sostenible amb una economia circular, així com la recuperació de plantes i varietats agrícoles tradicionals esdevé un element imprescindible per aprofitar tots els recursos naturals.

El dijous 22 de juliol, a les 19h, a l'espai Guasch de Capellades, Pere Castells (Science and Cooking) i Marc Talavera (Col·lectiu Eixarcolant) parlaran d'experiències sostenibles en una xerrada conduïda per Benet Iñigo (periodista i cap de societat a RAC1).

Cal inscripció a:
www.espaiguasch.com (https://espaiguasch.com/22-juliol-alimentacio-i-natura/)

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
22/07/2021. De 19:00h a 21:00h.
Inscripció necessària
No
Preu no socis
Gratuït
Preu socis
Gratuït