Conferència + Tast a Jorba: El model agroalimentari a debat. A què estem contribuint amb el nostre consum?

Jorba, Plaça de la Font 2021 Activitats

El dissabte 17 de juliol, a les 20:30h, a la Plaça de la Font de Jorba, durem a terme una conferència + tast de productes del Forn de Jorba.

En aquesta xerrada explicarem als veïns i veïnes, i a tothom que hi vulgui assistir, el projecte que des del Col·lectiu Eixarcolant estem desenvolupant al Forn de Jorba i a la seu de l'entitat i també el micromecenatge que hem iniciat per fer-ho possible.

Aprofitarem la trobada per preguntar-nos: Per què cal recuperar les plantes oblidades i canviar la manera mitjançant la qual produïm i consumim aliments?

Quatre grans reptes: emergència climàtica, pèrdua de biodiversitat, despoblament rural, crisi econòmica.

Una única solució possible: transformar el model agroalimentari per tal que sigui veritablement sostenible, just, i generi una economia de qualitat lligada al territori.

Què farem? Convertir el Forn de Jorba en l'exemple que un altre model és possible, amb un ampli ventall de productes fets amb matèries primeres locals ara en desús, i amb un sistema de traçabilitat via codi QR que permetrà saber amb màxim detall què hi ha darrere de cada producte. I serà a partir d'aquest exemple que el model es podrà generalitzar arreu del país.

Fem-ho possible! Fes la teva aportació a la campanya de micromecenatge del Col·lectiu Eixarcolant: https://ca.goteo.org/project/collectiu-eixarcolant-transformant-el-model-agroal

Hi esteu tots i totes convidades (Activitat gratuïta i d'accés lliure) 

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
17/07/2021. De 20:30h a 22:00h.
Inscripció necessària
No
Preu no socis
Gratuït
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït