Degustació de productes fermentats

La Seu d'Urgell (Alt Urgell), l'Ateneu Alt Urgell, C/ Capdevila nº6 2024 Activitats

La trobada representa la 2a part del taller de fermentats realitzat el mes de novembre.
En aquesta ocasió, es degustaran les begudes realitzades ja fermentades. 

Organitzat pel node Pirineu Central d'Eixarcolant amb la col·laboració de l'Ateneu Alt Urgell i Tresors del Cadí.
A càrrec de Jordi Tomàs.

Activitat gratuïta. Places limitades, es tancarà el taller quan haguem omplert l'aforament.

Més informació: 690 796 545 (Montse)
pirineucentral.nodes@eixarcolant.cat 

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
07/03/2024. De 19:00h a 20:00h.
Inscripció necessària
No
Preu no socis
Gratuït
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït