Degustació de productes fermentats
La Seu d'Urgell (Alt Urgell), l'Ateneu Alt Urgell, C/ Capdevila nº6 2024 Activitats
La trobada representa la 2a part del taller de fermentats realitzat el mes de novembre.
En aquesta ocasió, es degustaran les begudes realitzades ja fermentades.
En aquesta ocasió, es degustaran les begudes realitzades ja fermentades.
Organitzat pel node Pirineu Central d'Eixarcolant amb la col·laboració de l'Ateneu Alt Urgell i Tresors del Cadí.
A càrrec de Jordi Tomàs.
Activitat gratuïta. Places limitades, es tancarà el taller quan haguem omplert l'aforament.
Més informació: 690 796 545 (Montse)
pirineucentral.nodes@eixarcolant.cat
Detalls
Activitat oberta per a socis i no socis
- Horari
- 07/03/2024. De 19:00h a 20:00h.
- Inscripció necessària
- No
- Preu no socis
- Gratuït
- Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
- Gratuït