Llavors de varietats agrícoles tradicionals

Oferim llavors de varietats agrícoles que s’havien cultivat tradicionalment en diferents indrets de Catalunya, per tal que puguin ser de nou cultivades, consumides i comercialitzades. Així aconseguim salvaguardar i treure de l’oblit el patrimoni que representen, tant a nivell cultural, gastronòmic i agronòmic. Totes les varietats oferides formen part del nostre banc de llavors i es cultiven de forma totalment sostenible i seguint els preceptes de l’agricultura ecològica. 

> També les pots aconseguir en un dels punts de venda

Llavors de varietats ornamentals tradicionals

Les varietats ornamentals tradicionals són aquelles flors que popularment s’havien cultivat a les cases dels pobles i masies, i que tanmateix són pràcticament impossibles de trobar en l’actualitat. Per això n’oferim les llavors, per tal que de nou siguin cultivades i adornin les nostres cases, balcons, jardins i horts. Són varietats de gran bellesa i molt ben adaptades al territori. Totes les varietats oferides formen part del nostre banc de llavors i es cultiven de forma totalment sostenible i seguint els preceptes de l’agricultura ecològica.

> També les pots aconseguir en un dels punts de venda

Llavors d'espècies silvestres comestibles

Per tal d’optimitzar l'accés a moltes de les espècies silvestres comestibles, i per fer que siguin realment un element de diversificació i dinamització de les explotacions agràries, resulta indispensable que es cultivin. Es tracta d’espècies extremadament ben adaptades a les condicions ambientals locals, i per tant es poden introduir de forma molt fàcil a qualsevol hort, balcó, o camp. I són també molt fàcils d'introduir a la dieta, la qual ajudaran a diversificar enormement. Totes les espècies oferides formen part del nostre banc de llavors i es cultiven de forma totalment sostenible i seguint els preceptes de l’agricultura ecològica.

> També les pots aconseguir en un dels punts de venda


Descripció de la línia d'actuació

Trajectòria