5,6 i 7 de juliol | El Soler de n’Hug (Prats de Lluçanès)

Els propers 5, 6 i 7 de juliol tinrà lloc la Trobada de Nodes, un espai que servirà per fer cohesió i formació entre els socis/es d'Eixarcolant. Enguany serà al Soler de n'Hug, a Prats de Lluçanès.

El cap de setmana estarà ple d’activitats, gaudirem de sortides etnobotàniques temàtiques, de visites a projectes de la zona (El Soler de n'Hug /Mas les Vinyes), de tallers per adults i infants (d'empelts, de llavors, de medicinals, de cuina amb silvestres, de fermentats, de ratafia i begudes amb silvestres, un joc etnobotànic i d'un taller infantil amb plantes), de concert folk i cinema a la fresca, realitzarem àpats de cohesió amb productes cuinats i recollits al moment o de productors de la zona, en definitiva, un cap de setmana per tal que les persones associades a l’entitat i les que formen part dels nodes passin uns dies lúdics immersos totalment en l’ambient Eixarcolant.

PROGRAMA

La trobada tindrà lloc al Soler de N'Hug, una explotació agrícola familiar totalment circular ubicada al Prats de Lluçançés (https://elsoler.cat/). L'espai i entorns són ideals: disposarem d'una aula d'entorn rural amb capacitat per més de 100 persones, coberts i pallers per altres activitats sota teulada, espai de cuina per si volem cuinar, sanitaris, zona de barbacoes i espai d'acampada – furgonetes.

L’espai, tal i com s’ha indicat anteriorment, està pensat per fer-hi acampada (tendes de campanya) i també per pernoctar-hi amb vehicles (cotxes/furgonetes). El preu de pernoctar està inclòs al cost de la inscripció.

Per tal que tothom s’hi pugui sentir còmode també us facilitem una llista d'allotjaments rurals propers per qui vulgui escollir aquesta opció per dormir (no inclosa en el preu).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

És la primera edició de la trobada, i ens fa molta il·lusió aquest espai que construirem plegats. Així que:

Ja podeu fer les vostres inscripcions per la trobada (Fent clic a les imatges que trobareu més endavant i que us portaran al lloc per realitzar la inscripció)!  

Hi ha diferents formats d’inscripció que us explicarem (Totes les opcions inclouen els diferents àpats, sortides, visites, i tallers de durada curta):

*Inscripció d’adult (preu soci/preu no soci): Està dividida en 3 opcions

-Opció tot el cap de setmana (40€/50€)

-Opció només dissabte (25€/30€)

-Opció només diumenge (20€/25€)

*Inscripció d’infant preu infantil de 3 a 10 anys (soci/no soci): Està dividida en 3 opcions

-Opció tot el cap de setmana (20€/25€)

-Opció només dissabte (12,5€/15€)

-Opció només diumenge (10€/12,5€)

INSCRIPCIONS A LES DIFERENTS MODALITATS:

Ja us podeu inscriure per tot el cap de setmana, només dissabte 6 o només diumenge 7 de juliol (fer click sobre cada imatge per accedir a la inscripció):