Restaurants 7aJGPO
Com a novetat d'enguany diversos restaurants d'Igualada es sumen a la JGPO, i al llarg de la setmana oferiran diversos plats elaborats amb plantes oblidades. Una oportunitat única per a poder degustar receptes de tipologies molt diferents, amb caràcter, i sobretot amb plantes silvestres!

A continuació trobeu els restaurants participants i els deliciosos plats que aquests ens oferiran!

Menú
Bol silvestre: amanida de llegum (llenties i cigrons), amb fruites (poma i préssec), pastanaga, rúcula de flor groga, oxalis i corn de cérvol.
Salsa de ravenissa blanca.
Suc de poma i oxalis
Quan? De dijous 15 a dissabte 17
On? Carrer de Santa Caterina, Pl. La Isabela, 41, Igualada
Web: https://kokobol.cat/

Menú
Xips de malva i blet amb flors de fonoll en tempura.
Truita oberta de blet, verdolaga, patata, ceba i pernil amb ous d’Orpí.
Mel i mató d’Ecomercaderet amb figues i saüc.
Quan? De divendres 16 a diumenge 18
On? Plaça de l'Ajuntament, 11, Igualada
Web: https://instagram.com/cubics_restauracio?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Menú
Canelons amb blets a la catalana.
Pakoras de plantes oblidades i verdures cruixents amb salsa de set herbes i iogurt.
Figues amb mató d’Ecomercaderet i mel de romaní.
Quan? De dijous 15 a divendres 16
On? Rambla de Sant Ferran, 42, Igualada
Web: https://instagram.com/restaurantelbindu?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Menú
Hummus de cigronet de l’Alta Anoia i carbassó al forn d’Horta Lliure amb crackers d’ortiga del Forn de Jorba Eixarcolant.
Carbassa Peter Pan farcida amb verdures, verdolaga, i formatge cabana fumat de formatgeria Ancosa de la Llacuna.
Pastís de iogurt de cabra de Veciana amb mousse de meló tendral d'Eixarcolant.
Quan? De dissabte 17 a diumenge 18
On? Carrer de Sant Pau, 9, Igualada

Menú
Amanida amb figues, carbassa, verdolaga, oxalis, flors de fonoll, ametlles i vinagreta de sajolida.
Amanida de pasta amb pesto d’ortigues.
Seitan guisat amb romaní i farigola.
Sorbet de marialluïsa.
Quan? De dilluns 12 a dissabte 17
On? Av. Països Catalans, 99, Igualada

Menú
Crema freda de verdolaga amb crostons de pa i formatge fresc.
Bacallà amb pesto d'ortigues i maionesa de flor de ravenissa blanca.
Truita oberta a l’olor de romaní, amb saltejat de rossinyols i blet blanc i cruixent de blet negre.
Panacota de flor de fonoll amb mores.
Quan? De dimarts 13 a divendres 14 en el menú i en carta el cap de setmana
On? Carrer del Sol, 19, Igualada

Menú 1
Amanida d’escarola amb seitons I vinagreta de fruits secs i oxalis.
Pollastre de granja embolicat amb col i farcit de bolets amb bulgur i blet.
Gelat de farigola amb mató i menta caramelitzada.
Menú 2
Milfulles de verdures amb cruixent de blet negre i romesco.
Cues de rap amb oli infusionat de fonoll, verdolaga i tomàquet.
Cremós de xocolata i figues amb dolç de móra.
Quan? Menú 1 de dimecres a divendres al migdia i Menú 2 divendres al vespre i cap de setmana
On? Avinguda Cami Ral, 4, Igualada
Web: https://elkubb.cat/