Com a novetat d'enguany diversos restaurants d'Igualada es sumen a la JGPO, i al llarg de la setmana oferiran diversos plats elaborats amb plantes oblidades. Una oportunitat única per a poder degustar receptes de tipologies molt diferents, amb caràcter, i sobretot amb plantes silvestres!

A continuació trobeu els restaurants participants i els deliciosos plats que aquests ens oferiran!

Menú

Bol silvestre: amanida de llegum (llenties i cigrons), amb fruites (poma i préssec), pastanaga, rúcula de flor groga, oxalis i corn de cérvol. 

Salsa de ravenissa blanca.  

Suc de poma i oxalis


Quan? De dijous 15 a dissabte 17

On? Carrer de Santa Caterina, Pl. La Isabela, 41, Igualada

Web: https://kokobol.cat/

Menú

Xips de malva i blet amb flors de fonoll en tempura.

Truita oberta de blet, verdolaga, patata, ceba i pernil amb ous d’Orpí.

Mel i mató d’Ecomercaderet amb figues i saüc.


Quan? De divendres 16 a diumenge 18

On? Plaça de l'Ajuntament, 11, Igualada

Web: https://instagram.com/cubics_restauracio?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Menú

Canelons amb blets a la catalana.

Pakoras de plantes oblidades i verdures cruixents amb salsa de set herbes i iogurt.

Figues amb mató d’Ecomercaderet i mel de romaní.


Quan? De dijous 15 a divendres 16

On? Rambla de Sant Ferran, 42, Igualada

Web: https://instagram.com/restaurantelbindu?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Menú

Hummus de cigronet de l’Alta Anoia i carbassó al forn d’Horta Lliure amb crackers d’ortiga del Forn de Jorba Eixarcolant.

Carbassa Peter Pan farcida amb verdures, verdolaga, i formatge cabana fumat de formatgeria Ancosa de la Llacuna.

Pastís de iogurt de cabra de Veciana amb mousse de meló tendral d'Eixarcolant.


Quan? De dissabte 17 a diumenge 18

On? Carrer de Sant Pau, 9, Igualada

Web: https://www.facebook.com/CafedelAteneu/

Menú

Amanida amb figues, carbassa, verdolaga, oxalis, flors de fonoll, ametlles i vinagreta de sajolida.

Amanida de pasta amb pesto d’ortigues.

Seitan guisat amb romaní i farigola.

Sorbet de marialluïsa.


Quan? De dilluns 12 a dissabte 17

On? Av. Països Catalans, 99, Igualada

Web: https://www.corverd.cat/

Menú

Crema freda de verdolaga amb crostons de pa i formatge fresc.

Bacallà amb pesto d'ortigues i maionesa de flor de ravenissa blanca.

Truita oberta a l’olor de romaní, amb saltejat de rossinyols i blet blanc i cruixent de blet negre.

Panacota de flor de fonoll amb mores.


Quan? De dimarts 13 a divendres 14 en el menú i en carta el cap de setmana

On? Carrer del Sol, 19, Igualada

Web: http://somiatruites.eu/index.php/ca/

Menú 1

Amanida d’escarola amb seitons I vinagreta de fruits secs i oxalis.

Pollastre de granja embolicat amb col i farcit de bolets amb bulgur i blet.

Gelat de farigola amb mató i menta caramelitzada.

Menú 2

Milfulles de verdures amb cruixent de blet negre i romesco.

Cues de rap amb oli infusionat de fonoll, verdolaga i tomàquet.

Cremós de xocolata i figues amb dolç de móra.


Quan? Menú 1 de dimecres a divendres al migdia i Menú 2 divendres al vespre i cap de setmana

On? Avinguda Cami Ral, 4, Igualada

Web: https://elkubb.cat/