A què estem contribuïnt amb el nostre consum? Demostrem que un altre model és possible! Sostenibilitat real, traçabilitat, justícia social.

 

Participa a la campanya de micromecenatge, entre tots ho farem possible

 
 

 

Sempre expliquem que cal fomentar un model de producció, distribució i consum d’aliments, i de desenvolupament socioeconòmic, més SOSTENIBLE, ÈTIC I JUST, emprant com a eina la recuperació de les ESPÈCIES SILVESTRES COMESTIBLES i les VARIETATS agrícoles TRADICIONALS.

Ara ha arribat el moment de FER-HO REALITAT. Perquè és possible obtenir aliments de qualitat, bons, saludables, nutritius i per a tots els gustos només a partir de matèries primeres locals, cultivades de forma sostenible de veritat, i per les quals s’ha pagat un preu just als agricultors i agricultores.

I perquè és imprescindible poder conèixer amb la màxima transparència i detall A QUÈ ESTEM CONTRIBUÏNT amb el nostre consum, perquè massa vegades la imatge que ens volen vendre és diametralment oposada amb la realitat.

Només així podrem saber amb certesa que contribuïm a la imprescindible gestió sostenible del territori, a la reversió del despoblament rural, a la preservació de tots els serveis ecosistèmics que l’entorn ens ofereix, i a la generació d’oportunitats laborals i de desenvolupament social i econòmic a escala local.

És per tot això que plantegem aquest projecte, en que convertirem el Forn de Jorba en un exemple i referent del NOU PARADIGMA AGROALIMENTARI, essent la constatació que tot el que hem estat explicant els darrers cinc anys ÉS perfectament POSSIBLE i que es pot implementar arreu. Demostrarem també que la normalització del cultiu i consum d’espècies silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals pot ser una gran eina de canvi.

Nosaltres hi posarem l’energia, la il·lusió, l’ambició, el compromís, el rigor i la responsabilitat. I entre totes i tots cal que hi posem els recursos. Som conscients de la magnitud del repte, és un projecte ambiciós, sí. Però sobretot és un projecte imprescindible a nivell de país per TRANSFORMAR EL FUTUR. Que no s’hagi fet fins ara no és pas símptoma d’una quimera, sinó l’indicador que corrobora l’oportunitat que tenim entre les mans.

Moltes gràcies per ser-hi, perquè IMPOSSIBLE ÉS NO FER RES PER CANVIAR-HO TOT.