Llibres d'espècies silvestres comestibles

Cada llibre conté informació de 22 espècies silvestres comestibles d’allò més comunes que, d’acord amb les seves característiques organolèptiques i nutricionals, són altament indicades per incorporar a la dieta quotidiana. Per cadascuna s’aporta informació rigorosa, extreta en la seva totalitat d’articles científics i tesis doctorals, que presentada amb un format planer, visual i atractiu, aportarà a l’usuari les eines necessàries per emprar amb seguretat aquestes espècies.

A la primavera del 2019 es va publicar el primer volum, titulat "ESPÈCIES SILVESTRES COMESTIBLES A L’ANOIA (I)", que es va editar des del
Consell Comarcal de l'Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'Ortiga, la Malva i el Blet, són alguns exemples de plantes que podreu conèixer i cuinar gràcies a aquest llibretó. No són millors que els espinacs, les cols, o els tomàquets; però tampoc són pitjors. Cadascuna de les 22 espècies del llibre és, simplement, un ingredient més que podem incorporar a la nostra alimentació. Per tant, amb aquest llibretó,  t’oferim la possibilitat de descobrir 22 nous ingredients amb els quals enriquir i diversificar la vostra cuina, el vostre hort, el vostre camp, o la vostra botiga.

Aquesta primavera del 2020, es publicarà el segon volum, "LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES (II)" per tal de que pugueu incorporar encara més diversitat a les vostres dietes, amb 22 espècies noves, i fer-les així més saludables i sostenibles. Aquest segon volum estarà ple de sorpreses, amb un nou disseny i encara més receptes delicioses perquè tots pugueu treure el xef que porteu dins!

A més a més, el segon volum anirà acompanyat de la segona edició del primer volum.

Veure a la botiga