Els llibres de les plantes silvestres comestibles

Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant, és una col·lecció de 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principat.

Cadascun dels volums inclou 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció posarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer i utilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

Aquest mes de juliol de 2020, ja està a la venda el segon volum, per tal que pugueu incorporar encara més diversitat a les vostres dietes, amb 22 espècies noves, i fer-les així més saludables i sostenibles. Aquest segon volum estarà ple de sorpreses, amb un nou disseny i encara més receptes delicioses perquè tots pugueu treure el xef que porteu dins!

T'expliquem el llibre : VÍDEO

https://www.youtube.com/watch?v=INKPhLAAqj0&feature=youtu.be

Disponible a la botiga de la nostra web i a molts comerços arreu del territori!

A la primavera del 2019 es va publicar el primer volum, titulat "ESPÈCIES SILVESTRES COMESTIBLES A L’ANOIA (I)", que es va editar des del Consell Comarcal de l'Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquesta tardor del 2020, es publicarà la segona edició d'aquest primer volum, incorporant el nou disseny i l'augment de contingut amb el qual s'ha publicat el 2n volum.

Així i tot, per a totes aquelles i aquells que encara no conegueu la primera edició, us la podeu descarregar gratuïtament en format pdf aquí.

Veure a la botiga

Punts de venda