Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant, és una col·lecció de 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principat.

Cadascun dels volums inclou 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció posarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer i utilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

Volum 01

A l'octubre del 2020, a la 5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades es va presentar la segona edició del primer volum, amb les mateixes 22 espècies, però més informació, dues receptes per espècie i un disseny millorat, tot en la mateixa línia que el segon volum. Us el perdreu?

Volum 03

El tercer volum ja és aquí! Per aquest Sant Jordi, a part de a la botiga Eixarcolant, el podreu trobar a més de 230 punts de venda arreu dels països catalans, amb 22 espècies noves. Com a novetat, inclou un apartat de descripció general de l'espècie, per tal de facilitar la seva identifcació.

Volum 02

Ja està a la venda el segon volum, per tal que pugueu incorporar encara més diversitat a les vostres dietes, amb 22 espècies noves, i fer-les així més saludables i sostenibles. Aquest segon volum esta ple de sorpreses, amb un nou disseny i encara més receptes delicioses perquè tots pugueu treure el xef que porteu dins!

Volum 04

El quart volum ha sortit a la venda, el 23 d'abril del 2022.

Amb 22 espècies noves seguint l'estructura dels anteriors llibres, amb la descripció general de l'espècie, receptes, informació de la recol·lecció, etc.

T'expliquem el 2n volum del llibre : VÍDEO

Disponible a la botiga de la nostra web i a molts comerços arreu del territori!

Veure a la botiga

Punts de venda Editorial